Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vince Vaugh hlásí konec srandy. Bude se střílet


ikona
Mr. Hlad
vince vaughn
Komediální hvězda hodlá zásadně změnit žánr a poteče u toho krev 

Vince Vaughn patří momentálně k nejúspěšnějším a nejpopulárnějším komikům. Zadařilo se mu v Nesvatbových, nenechal ze zastínit ve Starskym & Hutchovi a i když obvykle točí celkem průměrné filmy, daří se mu udržet na špičce a většinou i solidně vydělávat. Málokdo si dnes vzpomene, že si zahrál Normana Batese v nepovedeném remaku Psycha od Guse Van Santa nebo detektiva v hororu Cela. Každopádně to vypadá, že Vaughn si chce dát od komedií pauzu.

A chystá akční film s názvem Gunslinger. Mělo by jít o akční dobrodružství, které se odehrává v současném Los Angeles a hlavní postavou má být chlapík, jenž býval v minulosti ikonickým hrdinou, ale realita jednadvacátého století ho tvrdě trefí do ksichtu. Těžko říct, co si pod tím představit, ale takový bratranec Joe Hallenbecka v roce 2012, kde se nesmí moc nadávat a v drahých filmech neteče při zásahu kulkou krev, by určitě byl fajn. Vaughn na něco podobného postavu a charisma má, tak uvidíme. Scénář momentálně píše Randall Wallace, autor Statečného srdce a režisér Údolí stínů nebo solidního dramatu Secretariat. Jestli se postaví i za kameru, není zatím jasné.

Vytáhni v hospodě: Vince Vaughn spolupracuje s Benem Stillerem docela často. Jen v roce 2004 se spolu objevili ve třech filmech!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace