Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter bude kamarádit s peklem


ikona
Mr. Hlad
alexandre ajadaniel radcliffeharry potter
Daniel Radcliffe se chystá na roli, která by mohla potvrdit, že Harry Potter je pro něj už minulostí 

Daniel Radcliffe to má a nejspíš ještě bude mít dost těžké. Po osmi filmech s Harrym Potterem bude jen těžko světu dokazovat, že je něčím víc než obrýleným studentem z Bradavic, který má na čele jizvu ve tvaru blesku. Přesto se Radcliffe snaží. Jeho Žena v černém byla víc než solidní duchařina a dokázala, že tenhle mladý herec umí víc než jen mávat kouzelnickou hůlkou. Pořád to je ale málo a stínu Pottera je potřeba zbavit se razantnějším způsobem. Třeba spoluprácí s řezníkem Alexandrem Ajou.

Ten už nějakou dobu chystá nadpřirozený thriller Horns, jehož hrdinou je mladík Ig Perrish, jenž je podezřelý ze znásilnění a brutální vraždy své přítelkyně. Jednoho rána ale Ig zjistí, že mu na čele začaly růst rohy a s nimi získal i pár celkem zajímavých schopností. Třeba dokáže donutit lidi okolo sebe, aby mu přiznali svoje nejhorší hříchy nebo se začali chovat jako absolutní sobci a svině. Na superhrdinskou kariéru to asi stačit nebude, k vypátrání sadistického vraha by to ale pomoci mohlo. A pomsta bude určitě stát za to. Před pár lety s touhle rolí koketoval Shia LaBeouf, ale Radcliffe by mohl být možná ještě zajímavější. Krom toho Aja už několikrát dokázal, že zvládá jak vizuál, tak i násilí a atmosféru. Natáčení má začít na podzim.

Vytáhni v hospodě: Za prvního Pottera dostal Radcliffe milion dolarů. Za posledního třiatřicet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace