Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nemáte dost? Dorazí vás God of War!


ikona
st39.6
clash of the titansgod of war
V Hollywoodu si řekli, že je na čase se do těch herních adaptací pořádně opřít.  

Tři dny, tři herní novinky. Takový nával herních adaptací jsme nezažili snad nikdy. Než uvidíme první výsledky snahy o převedení jedniček a nul do živé podoby, však nějakou chvíli potrvá. Lidé, kteří se pokoušejí do kin dostat herní pecku God of War, by o tom mohli vyprávět. Dobrodružství z bájného Řecka si hledá cestu na filmový pás už několik let - naposledy ho měl režírovat Brett Ratner. Jenže to už jsou čtyři roky a jak všichni víme, Universal projekt poslal k ledu. Teď ale svitla naděje, že bychom se ho mohli přece jen dočkat.

Práv na God of War se totiž ujalo Sony Pictures a to se rozhodlo, že dá legendárnímu válečníkovi ještě jednu šanci. Kdy se Kratos do kin podívá, zatím nevíme a pravděpodobně to nevědí ani u Sony. Začne se totiž od nuly, což znamená návrat za psací stroje.

Kdo filmovou verzi God of War napíše? Patrick Melton a Marcus Dunstant. Jména vám samozřejmě nic neříkají, filmy, za jejichž scénáře jsou zodpovědní, určitě ano - tahle dvojka má prsty v několika dílech Saw a ve scenáristickém skvostu jménem Piraňa 3DD. To by mohlo znamenat, že si u Sony nedělají naděje na kdovíjak inteligentní podívanou, takže žádná výhra. Zároveň ale existuje naděje, že se studio odváží odsouhlasit tvrdé eRko, což by takový film bez debat potřeboval. Jinak by se mohl opakovat další Souboj titánů, a to nikdo nechce. Nic víc zatím o projektu známo není, samozřejmě se ale nabízí otázka: Kdo by měl režírovat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace