Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

I z Deus Ex bude celovečerák


ikona
KarelR
deus ex
Herní fandové si svoji oblíbenou akční sci-fi užijí i bez ovladače. 

Videoherní útok na velká plátna pokračuje. Včera jsme se dozvěděli, že Ubisoft ve vlastní režii natočí Assassin's Creed s Michaelem Fassbenderem. A dnes přichází pánové od CBS Films s tím, že ze Square Enix konečně vytáhli práva na filmovou verzi Deus Ex.

Ta by se měla držet především posledního dílu série, Deus Ex: Human Revolution, a nabídne nám tedy příběh bývalého člena SWAT Adama Jensena, který po nehodě vyfasuje spoustu robotických implantátů. A musí se s nimi rychle naučit žít, aby mohl rozkrýt komplot okolo biotechnické firmy.

Ano, je to něco jako Robocop (a to hodně přeháním) v daleko modernějším podání. Deus Ex ale staví spíš na komplexním světě a výrazných hi-tech prvcích, takže se nemusíme bát, že by film nakonec nebyl originální. Obavy jsou nutné spíš vzhledem k tomu, že za projektem stojí CBS Films.

Tahle malá filmová pobočka CBS totiž stále čeká na svůj první pořádný biják. Vzešly odtud ptákoviny jako Záložní plán s Jennifer Lopez nebo Netvor s Vanessou Hudgens. A těch pár akčních béček se Stathamem (Mechanik zabiják) a Rockem (Faster) situaci moc nezachraňuje. Deus Ex tak bude pro CBS Films obrovským zátěžovým testem, a producenti by měli hodně rychle začít vyrábět důvody, aby to klaplo. Zatím jsme hodně skeptičtí. A nejen ohledně toho, zda film vůbec vznikne.

---

Vytáhni v hospodě: Když na Joblu udělali anketu, kdo by měl hrát Adama Jensena v případném celovečeráku Deus Ex, dostali nejvíc hlasů Timothy Olyphant, Ethan Hawke a Robert Downey Jr. Máte nějaké ještě lepší (a ještě méně reálně) tipy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace