Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wanted 2 je zpět ve hře


ikona
KarelR
james mcavoytimur bekmambetovwantedwanted 2
Zahýbající kulky ještě neřekly svoje poslední slovo. 

V létě 2008 šel do kin comicsový akčňák s Angelinou Jolie, vydělal víc než čtyřnásobek svého rozpočtu a dodnes se nedočkal pokračování. Co se to, sakra, s Hollywoodem stalo? Nebojte se, sequelidita tu s námi bude ještě pěkných pár dekád. Pokračování Wanted je ale vzácným příkladem filmu, který zkrátka čekal na dobrý nápad.

A ten přišel až teď. Jak Timur Bekmambetov potvrdil na tiskovce Abrahama Lincolna: Lovce upírů, Wanted 2 bylo poslední čtyři roky v limbu. Někdo sice vždycky pracoval na námětu, scénáři, nebo se snažil vymyslet, co dál. Až před třemi týdny ale ruský režisér celé pokračování rozlousknul a vymyslel, co se v něm bude dít: "Dvojka bude sledovat další osudy Wesleyho Gibsona (James McAvoy). Pár postav minule umřelo, ty už zpátky nepřivedeme. Jinak je to ale stále ten samý příběh a ta samá mytologie. Jen s tím s tím rozdílem, že tam tentokrát bude jeden skvělý zvrat."

O co půjde? To se minimálně do prvních trailerů nedozvíme. Bekmambetov ale tvrdí, že se jeho spásná myšlenka všem zalíbila, a práce na scénáři jsou tedy konečně v plném proudu. Za pár let tak může Wanted 2 klidně přistát v kinech, a snad nás potěší minimálně stejně jako řízný první díl.

---

Vytáhni v hospodě: Bekmambetov chystá také biografii Thomase Edisona, jehož by si rád zahrál Sacha Baron Cohen. Na první zvěsti o tom, že bude Edison smažit nemrtvé, stále čekáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace