Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Splinter Cell konečně v kině?


ikona
Mr. Hlad
splinter celltom clancy
Pohne se po letech dopředu dlouho chystaná adaptace herní série podle Toma Clancyho?  

Tom Clancy se kinům vyhýbá a je to škoda. Adaptace jeho románů totiž vždycky byly minimálně nadprůměrné a Hon na ponorku patří k nejlepším thrillerům devadesátých let. Ale nějak to teď prostě nejde. Každopádně Kenneth Branagh momentálně chystá restart série o Jacku Ryanovi a v minulosti se mluvilo o tom, že by si ho mohl zahrát třeba Chris Pine. Každopádně to vypadá, že Ryan nebude jediný Clancyho hrdina, kterého v blízké budoucnosti uvidíme. Herní firma Ubisoft se totiž po letech pokouší protlačit do výroby film Splinter Cell.

Série her, pod kterou je Tom Clancy podepsán jako autor, sleduje agenta Sama Fishera, jenž měl třeba za úkol zasáhnout při převratu v Gruzii, rozdal si to s teroristou z jihovýchodní Asie nebo s žoldáky, kteří chtěli ovládnout Bílý dům. Spíš než na velkou bondovskou akci však Fisher spoléhá na ukrývání se ve stínech, taktiku a moment překvapení. Před lety se pokoušel Splinter Cell dostat na plátna mimo jiné Peter Berg a do hlavní role se počítalo s Georgem Clooneym, ale nevyšlo to. Teď má však o práva na hru zájem jak Paramount, tak i Warneři. Větší šanci mají údajně první jmenovaní, protože už chystají další film podle Toma Clancyho – Bez výčitek, v němž veterán z Vietnamu čistí ulice od drogových dealerů. A to chce Ubisoft dostat do kin i Clancyho Ghost Recon. No uvidíme, snad se do konce dotáhne alespoň něco.

Vytáhni v hospodě: Nejnovější díl herní série Splinter Cell bude mít podtitul Blacklist, vyjde na jaře a bude vypadat asi takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace