Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a Scorsese zapaří s Dujardinem


ikona
KarelR
jean dujardinmartin scorsesethe wolf of wall street
Francouzská hvězda chce hrát u Martyho. 

Tak máme jasno. Nový film Martina Scorseseho se začíná natáčet letos v létě a nebude v něm chybět Leonardo DiCaprio. Leo si tentokrát zahraje newyorského makléře, který se bude vesele i nevesele topit v chlastu, ženských a drogách. To všechno podle memoáru Jordana Belforta The Wolf of Wall Street, jenž zadaptoval televizní harcovník Terence Winter (Rodina Sopranů, Boardwalk Empire).

Scorsese se tak po Hugovi vrací do sféry drsnějších dospěláckých podívaných. A mimo jeho současného oblíbence mu u toho budou asistovat Jonah Hill, Kyle Chandler... a také čerstvě oscarový Jean Dujardin. Hvězda němého dramatu The Artist má sice na letošek naplánováno 50 záporáckých rolí. Na Martyho si ale čas najde čas každý, kdo je o to požádán, a tak bychom Dujardina měli vidět v menší roli švýcarského bankéře, který bude mít obchodní styky s DiCapriovou postavou.

Lepší hollywoodský start si Francouz asi ani přát nemůže. Doufejme tedy, že řádně potrénuje angličtinu, a časem ho uvidíme co nejvíc filmech. Talentu má na rozdávání a byla by škoda, kdyby to předváděl jen v menších domácích produkcích.

---

Vytáhni v hospodě: Cesty k oscarům jsou nevyzpytatelné...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace