Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. House v Robocopovi


ikona
st39.6
robocop
Hugh Laurie dostává první větší roli po konci seriálového House 

Hugh Laurie za sebou má osm sezón, v nichž kulhal, ládoval do sebe prášky, konstantně se mračil a urážel každého doktora nebo pacienta, který se mu dostal pod ruce. Člověk by byl řekl, že mu po ukončení seriálu Dr. House přijde vhod nějaká role, ve které nebude za darebáka a bude se sem tam moct alespoň trochu usmát. Jenže to britského herce zjevně nezajímá. Jeho první větší filmová role proto bude záporák. Na rozdíl od House už plnohodnotný.

Laurie totiž vyjednává o podpisu smlouvy, která by mu zajistila jednu z hlavních rolí v remaku Robocopa. Pod režijním dohledem Josého Padilhy si díky ní zahraje ředitele Omni Corp, tedy společnosti, která z mrtvoly Alexe Muprhyho vytvoří kyborga, jenž nekompromisně potírá detroitský zločin.

Laurie se tak přidá ke stále slibněji vypadajícímu obsazení. Objeví se po boku Garyho Oldmana, který ztvární jednoho z vědců. V Robocopovi se pak krom Joela Kinnamana v hlavní roli objeví ještě Abbie Cornish jako Murphyho manželka a Samuel L. Jackson jakožto televizní magnát s typicky černošským jménem Pat Novak. Režisér obou Elitních jednotek by měl začít Robocopa točit během léta s tím, že film dorazí do kin v srpnu 2013. Na první záběry si tedy ještě nějaký ten pátek počkáme, Robocop ale už na papíře vypadá den ode dne lépe, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Laurie byl byl první castingovou volbou pro roli Perryho Whitea v Singerovu Supermanovi. Právě kvůli Houseovi ale musel roli šéfredaktora Daily Planet přenechat Franku Langellovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace