Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom a Spidey v týmovce ve stylu Avengers?


ikona
st39.6
Už i u Sony se chtějí vydat ve šlépějích Marvelu a dát Venoma se Spideym dohromady 

Jakmile hollywoodští producenti jen ucítí vůni zelených bankovek, začnou hopsat jak gumoví medvídici a dělají vše pro to, aby si na ně mohli sáhnout. Když tedy zavoněla miliardička, kterou vydělali marveláčtí Avengers, začaly se dít věci. Třeba Warneři okamžitě oživili myšlenku Justice League a začalo se mluvit o samostatných originech hrdinů jako Aquaman. To ale není všechno. Svůj comicsový tým snů by chtěli i u Sony. Má to ale jeden háček. Moc těch superhrdinů nemají.

Sony totiž vlastní práva na Spider-Mana (a samozřejmě všechny postavy s ním spjaté), která koupilo před lety ještě v době, kdy Marvel neměl vlastní filmové plány ani studio. Jenže tím to více méně hasne. Naštěstí ke Spideymu patří také Venom, zlá a hlavně podstatně silnější verze pavoučího muže, která se (ve filmové podobě) poprvé objevila ve třetím Spider-Manovi Sama Raimiho. A udělala dojem.

Sony proto už nějaký ten pátek mluví o samostatném filmu, v němž bychom sledovali dobrodružství Eddieho Brocka a černého šmejdu z vesmíru, který se mu přilepil na zadek. Problém samozřejmě bude v uchopení postavy, s čímž by si podle posledních (čtvrt roku starých) spekulací měl poradit Josh Trank (Kronika). Jestli ten se ujme režie, ještě není jasné, co ale víme už teď: producent Avi Arad se pokusí o to, aby Venom žil ve stejném světě jako nový Spider-Man Marca Webba.

Nejen to, Arad si přeje, aby postavy žily "v míru", což přeloženo z producentské mongolštiny znamená "snažíme se přijít na to, jak dát tyhle dva dohromady a snad o tom i natočit film". Představa Spider-Mana a Venoma, kterak bojují bok po boku, není úplně marná. I kdyby byl Venom záporák, ostatně první polovinu filmu by mohl bojovat proti Spideymu a spojit se s ním až na samotném konci. Samozřejmě jsou to jen čiré spekulace, ve světle úspěchu Avengers je ale jasné, že se i u Sony pokusí Spideyho svět úzce propojit s tím Venomovým, aby je časem mohli dát dohromady. Vlastně by to dávalo větší smysl než současný restart pavoučího muže. A fanouškům by to možná udělalo o něco větší radost, nemyslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace