Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví Terminátoři s Arnoldem!


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerterminator
Arnold Schwarzenegger se v pětašedesáti vrátí ke své nejslavnější roli. A to rovnou dvakrát!  

Je hezké, když si člověk uvědomí, kam vlastně patří. Arnold Scharzenegger je kulturistickou legendou, ale moc dobře ví, že vylézt na pódium v mrňavých slipech by pro něj v současnosti byla společenská sebevražda. S kandidaturou na prezidenta, o které se před lety mluvilo, to teď taky nevypadá moc dobře, takže mu nakonec zbylo "jen" herectví. Letos mu bude sice pětašedesát, naštěstí se nenechal zlanařit k debilním komediím a v budoucnu od něj dostaneme slušnou porci akčňáků. Letos to bude The Expendables 2, příští rok uteče z vězení se Slyem v The Tomb, rozdá si to s drogovým kartelem v The Last Stand a krom toho plánuje ještě Ten a Unknown Soldier, což taky nebudou hřejivá lidská dramata. Teď však ohlásil návrat k té nejslavnější roli.

Ano, je to tak. Arnold Schwarzenegger se vrací k Terminátorovi. A rovnou dvakrát. Měl by se totiž objevit nejenom v pátém díle, ale rovnou i v šestém. Natáčení má začít někdy během příštího roku a podle Schwarzeneggera bude děj navazovat na Terminator Salvation. Vrátí se tedy i Christian Bale nebo Sam Worthington? Těžko říct, ale bylo by to fajn. Každopádně Schwarzenegger ví, že fandům by asi pohled na jeho důchodcovské svalstvo moc dobře neudělal, a tak slibuje, že se dostane do formy, i když to bude největší dřina v jeho životě. Na druhou stranu kdo viděl Stallona a jeho přípravy na The Expendables, ten ví, že tihle veteráni umí ve fitku zabrat. Teď je ale nutné najít režiséra. Původně plánovaný Justin Lin se totiž vrátil k sérii Rychle a zběsile a za kamerou je tedy volno. Máte nějaké nápady?

Vytáhni v hospodě: Kvůli neúspěchu Conana ničitele Schwarzenegger jen nerad točí sequely. Odmítl dvojky Predátora, Total Recall, Pravdivých lží, Komanda i třetího Conana, z něhož se nakonec stal Kull dobyvatel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace