Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ďábelský Scott prolistuje Bibli


ikona
st39.6
ridley scott
Ridley Scott si nedá pokoj a chystá ještě jeden film. Tentokrát se inspiruje v Bibli. 

Ridley Scott je jedním z nejzajímavějších režisérů současnosti a každý jeho další projekt vyhlížíme s ohromným nadšením. Těžko se v nich ale orientovat, Scott jich totiž má rozjetých hned několik (nejvíce se teď samozřejmě mluví o druhém Blade Runnerovi, o westernu The Color of Lightning, thrilleru The Counselor a o druhém Prometheovi). Pokud už tak máte problém s vyjmenováním všech jeho připravovaných filmů, trochu vám to zkomplikujeme. Chystá totiž ještě jeden.

V rozhovoru pro pánský magazín Esquire prozradil, že chystá další adaptaci biblického příběhu. Hollywood se ve stránkách tohoto bestselleru poslední dobou inspiruje stále častěji, takže to vlastně dává smysl.

Scott připravuje příběh Mojžíše. Právě ten má v hledáčku hned několik hollywoodských filmařů včetně Stevena Spielberga. Jenže Spielberg se k němu jen tak nedostane a je tak klidně možné, že to Ridley stihne jako první. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se vůbec Mojžíše jakožto režisér chopí. V plánu teď má opravdu kopu filmů, které už jsou v pokročilém stádiu pre-produkce, což se o Mojžíšovi říct nedá. O tomhle projektu doteď nikdo netušil a tak je klidně možné, že ho má legendární režisér zatím jen připíchnutý na nástěnce jako něco, co si časem střihne. Jak to chce stihnout? Nás se neptejte. V jeho věku už budeme dávno prdět do hlíny. Kde Scott bere tolik sil, je záhadou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace