Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Hunger Games hledají novou tvář


ikona
st39.6
hunger games
Ve druhých Hunger Games se objeví nová zásadní postava. Kdopak si jí zahraje? 

Vzhledem k tomu, jak ohromné peníze Hunger Games vydělaly, bylo jasné, že se studio Lionsgate téměř okamžitě pustí do pre-produkce přímého pokračování. Spolu s přípravami Catching Fire, jak se bude dvojka jmenovat, se samozřejmě musí začít uvažovat o obsazení. Ve druhých Hunger Games přibude několik postav, z nichž by tou největší měl být jakýsi Finnick Odair.

Před několika dny se začalo mluvit o tom, že by mu mohl svou tvář propůjčit Robert Pattinson. Ten je ale momentálně v tom stádiu kariéry, kdy zkouší především menší produkce s trochu většími ambicemi než Twilight a do další velké frančízy se mu asi moc nechce. Kdepak, Pattinson se v Hunger Games neobjeví, ve hře jsou ale další tři mladé tváře, které by mohly.

Lionsgate má totiž zájem buď o Armieho Hammera, Taylora Kitsche nebo Garretta Hedlunda. Všichni tři za sebou mají docela slibný začátek kariéry (The Social Network, John Carter, Battleship, Tron: Legacy...) a jedna z hlavních rolí v tak velkém filmu, jakým druhé Hunger Games bez debat budou, by jim rozhodně neublížila. Cestu k výdělku a zvýšení popularity jim ale kříží ještě jeden obličej. Patří Panu Neznámému a Lionsgate ho bere za další možnou alternativu pro případ, že by se vyjednávání s ani jedním hercem nevyvíjelo podle plánů. Jinými slovy: Kdo Finnicka Odaira ztvární, zatím netuší snad nikdo. Buď to bude Hammer, Kitsch, Hedlund, nebo naprosto neznámý ksicht.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace