Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jameson Done in 60 Seconds: Šance pro mladé filmaře


ikona
Mr. Hlad
jameson
Natočte film, zajeďte si do Londýna, setkejte se s hvězdami a nastartujte svou kariéru!  

Soutěžní projekt Jameson Done in 60 Seconds existuje už několik let, u nás se však poprvé objevil v loňském roce. Jeho druhého ročníku se teď můžete zúčastnit i vy a minimálně stojí za to o tom chvilku uvažovat. O co že jde? Zadání je jednoduché. Prostě nacpěte svůj oblíbený film do šedesáti vteřin. Jestli bude hraný, loutkový, animovaný nebo z lega, je úplně jedno. Hlavně musí být dobrý.

Odborná porota potom vybere tři nejlepší tvůrce a ti budou pozvání na filmový festival do Karlových Varů do stylového stanu Jameson Festival Lounge, kde zazní jméno vítěze. Všichni tři finalisté budou mít samozřejmě zajištěné luxusní ubytování, na vítěze ale čeká takový malý bonus. Zájezd do Londýna, kde se sjedou ti nejlepší šedesátisekundoví režiséři z celého světa a dostanou možnost odprezentovat svůj projekt absolutní filmařské špičce.

Petr Brunner, který vyhrál české kolo v loňském roce se svým Forrestem Gumpem, se tak viděl mimo jiné s Timem Burtonem, Ronem Howardem, Davidem Yatesem, Danny DeVitem, Gary Oldmanem, Michaelem Fassbenderem a Jamesem McAvoyem. To už jde, ne? Pokud byste chtěli zažít něco podobného, můžete se přihlásit do 14. června 2012 na stránkách www.jamesonempirediss.com. Pak už musíte jen věřit, že porota, v níž zasednou publicistka Tereza Spáčilová, producent Marek Dobeš, herec a režisér Jakub Kohák a ambasadorka Jameson Biola Oyeniyi, vybere právě vás.

Desítka nejlepších videí bude na stejném webu zveřejněna 22. 6. a tři nejlepší by si měli udělat volno 5. července, kdy se bude v Karlových Varech vyhlašovat absolutní český vítěz, jehož video postoupí do mezinárodního kola Jameson Empire Awards 2013.

No a pokud sháníte trochu inspirace, tady máte minutové verze Drive, Zachraňte Willyho, Střihorukého Edwarda, dramatu Králova řeč nebo sci-fi District 9.

Všem začínajícím filmařům držíme palce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace