Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deckard se vrátí i v novém Blade Runner


ikona
st39.6
blade runnerridley scott
Rick Deckard se v novém Blade Runnerovi pravděpodobně objeví. Ale s jinou tváří. 

Před dvěma týdny začaly prosakovat první informace o novém Blade Runnerovi a krom toho, že se bude jednat o sequel, tedy nikoli prequel, spin-of, ani nic jiného, jsme se dozvěděli jednu zásadní informaci o hlavním hrdinovi: Bude to žena.

Ridley Scott má silné ženské charaktery moc rád, takže to nemohlo nikoho vyloženě překvapit. Otazníky se krom toho, kým Scott hlavní roli obsadí (hlavně aby to nebyla Noomi Rapace, zatím vypadá jako nejslabší článek Promethea) objevily také ohledně postavy Ricka Deckarda. Fanoušci by samozřejmě tohoto hrdinu moc rádi viděli zpět v akci, jakkoliv je to nemožné (v kličkování mezi takovými překážkami jsou v Hollywoodu experti), jenže jakmile se objevily spekulace o tom, že by se mohl Deckard vrátit alespoň v menší roli, byly okamžitě dementovány.

K tomu, abychom takové informace mohli považovat za věrohodné, je ještě daleko, neboť Scott s Fancherem teprve začínají pracovat na scénáři, právě čtyřiasedmdesátiletý režisér ale v nedávném interview zmínil, že by byl moc rád, kdyby se Deckard objevil i v druhém Blade Runnerovi. Má to jeden háček: I samotný režisér se domnívá, že už ho nebude hrát Harrison Ford.

Přesto by se mohl Ford v novém Blade Runnerovi objevit. Scott si ho totiž chce přizvat na nějaké drobné cameo. Projekt je v opravdu raném stádiu pre-produkce, takže ještě nebyli osloveni žádní herci, když ale režisér Scottova formátu řekne, že by si někoho přál mít ve filmu, většinou ho tam dostane, i kdyby to byl prezident Mléčné dráhy. V novém Blade Runnerovi se tedy pravděpodobně objeví jak Rick Deckard, tak Harrison Ford. Poprvé ale každý s jinou tváří.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace