Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #142 o Expendables a superhrdinech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Je akční film mrtvý? Co ze sebe vyblil David Hasselhoff? Jak dávají autogramy borci? A jak dostat pár facek od Willa Smithe?  

Předsvatební výplach

Trailer týdne
Expendables 2 se pomalu blíží a všichni milovníci lyrických dramat, hlubokých lidských příběhů a čtyřhodinových životopisů pošahaných básníků začínají být lehce nervózní. My se ale těšíme a vypadá to, že nejsme sami. Na jedničku fanoušci lákali s tím, že Expendables jdou do kin proti Julii Roberts a její hovadině Jíst, meditovat, milovat a je nutné zajistit, aby Sly ovládl žebříček návštěvnosti. Tentokrát to tak originální není, ale přeci jenom má člověk po téhle upoutávce pocit, že je jeho občanskou povinností do toho kina jít.

Autogram týdne
Bill Murray je cool. Je tak strašně cool, že když ho požádáte o autogram, nejspíš vás odpálkuje a vy z toho nebudete dělat velkou vědu. Může se totiž stát, že si pro vás přichystal něco mnohem lepšího. Své o tom ví parta kámošů, která tuhle hereckou hvězdu jednou potkala a namísto podpisu získala krátký film. Upřímně - chtěli byste mít s Murray radši fotku s věnováním, nebo půlminutové video, ve kterém jdete zpomaleně směrem ke kameře?

Žaloba týdne
O Sharon Stone jsme neslyšeli už docela dlouho a zdá se, že v souvislosti s filmem ještě asi chvilku neuslyšíme. Ale zajímavé věci se okolo ní dějí, ne že ne. Teď ji třeba zažalovala její hospodyně, která u ní makala pět let a najednou skončila na dlažbě. Údajně jí hvězda Základního instinktu vyhodila potom, co zjistila, že je placena za přesčasy a navíc jí nedovolila v domě číst Bibli. Krom toho měla filipínská hospodyně Erlinda T. Elemen zakázáno mluvit před hereččinými dětmi, aby se nenaučily mluvit jako ona. No a v neposlední řadě proběhlo prý pár nehezkých poznámek týkajících se Erlindina původu a víry. Holt hvězdy to mají těžké.

Dobrý skutek týdne
Teď bez jakéhokoliv sarkasmu – tohle je hodně fajn. Marvel se předvedl v sakra dobrém světle. Čtyřletý kluk Anthony Smith, jenž neslyší na pravé ucho a ztrácí sluch v levém, totiž jednoho dne řekl, že nebude nosit naslouchátka, protože to superhrdinové taky nedělají. A tak jeho máma napsala do Marvelu a Anthony dostal obrázek Hawkeye, jenž v jednu dobu ztratil 80% sluchu a i přesto zvládal nakopávat zadky superhrdinům. To ale není všechno. U Marvelu vymysleli nového superhrdinu jménem Blue Ear, jenž je pojmenovaný podle naslouchátka, a Anthony zjistil, že být cool jde i s vadou sluchu. A nakonec poslali Anthonymu obrázek obou hrdinů zároveň. Jasně, Marvel tím získává plusové body, rozhodně je ale tenhle jejich přístup hodně potěšující.

Blbý kecy týdne
Je několik druhů popularity a to, že byste si na ulici všimli Toma Cruise i Davida Hasselhoffa, ještě zdaleka neznamená, že jde o stejně významné hvězdy. Hrdina Pobřežní hlídky se dnes ve filmech objevuje obvykle jen v rolích, v nichž hraje sám sebe. To ho čeká v hororu Piraňa 3DD, díky němuž se o něm zase trošku mluví. Teď se vyjádřil k postavě Nicka Furyho, jehož si zahrál ve strašlivém televizáku z roku 1998. Podle Hasselhoffa je právě on tím pravým Furym, protože filmová postava vznikala ve spolupráci se Stanem Leem, byl to drsňák a kouřil doutníky. Lee a Avi Arad mu navíc slíbili, že právě on bude navždycky Nickem Furym, takže když po něm roli převzal Samuel L. Jackson, nebyl zrovna nadšený. Avengers prý ještě neviděl, ale rád by se objevil v sequelu alespoň jako Furyho bratr Dick. Počítáme, že Marvel na tohle koule nemá.

Animák týdne
V roce 1997 natočil režisér Steve Moore pro Disneyho krátký animák Redux Riding Hood a měl povoleno urvat se ze řetězu. Vzniklo něco, co je hodně zábavné, hodně šílené a nakonec vlastně i hodně úspěšné, protože film byl nominován na Oscara. O rok později však Disney zavřel Redux Riding Hood do šuplíku a odmítl ho komukoliv ukázat. Teď se ale dostal na internet, a tak si příběh vlka, jenž ztratil sebevědomí, protože nedokázal sežrat Karkulku, můžete vychutnat sami. A je to těžká šílenost.

Plakáty týdne
Plakáty na Pretty Woman, první díl Tarantinovy akce Kill Bill a Forresta Gumpa jsou slavné skoro jako samotné filmy. Toma Hankse sedícíhona lavičce, Julii Roberts opřenou o záda Richarda Gera a naštvanou Nevěstu ve žlutém znají často i lidé, kteří tyhle filmy neviděli. Společnost LG se teď rozhodla propagovat svůj 3D zvukový systém tím, že nám ukázala tyhle slavné plakáty z tak trošku neobvyklých úhlů. Máte je tady, tady a tady.

  

Star Wars týdne
Ano, ve Výplachu jsou Hvězdné války. Haterům doporučujeme, aby se s tím naučili žít, protože v budoucnu žádná změna nehrozí. 31. března se na akci Emerald City Comic Con sešla elita amerických dabérů a rozhodli se přehrát čtvrtou epizodu Hvězdných válek. I když tak trošku po svém.

Facka týdne
Will Smith má dar působit na lidi jako obrovský sympaťák a člověk by si až myslel, že když by ho potkal v Lídlu, stačilo by říct a jedna z největších hvězd na světě by s ním šla na pivko a ještě to zaplatila. Každý má ale své hranice, o čemž se přesvědčil ukrajinský reportér na ruské premiéře třetích Mužů v černém, jenž se chtěl bratřit možná trochu víc, než je zdrávo.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali na to, jestli vám sedí Ashton Kutcher do role Steva Jobse. Ačkoliv tenhle člověk nepatří mezi nejrespektovanější herce, většina z vás by ho vzala na milost, ačkoliv padala i jména náhradníků, jako je třeba Stanley Tucci, William Hurt nebo Noah Wyle.

Dnes si dáme trošku většího drsňáka. Zajímalo by nás, jestli máte radši Clinta Eastwooda jako herce nebo jako režiséra. Klasicky pište herec/režisér do předmětu a do textu uveďte důvody.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace