Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor a Iron Man fasují záporáky


ikona
KarelR
iron man 3marvelthor 2
S kým se Avengeři utkají ve svých sólovkách? 

Tržby Avengers už zítra přeskočí 1,2 miliardy dolarů a v Marvelu jsou očividně dost vyvalení z toho, kolik jejich poslední počin vydělal. Co s takovým balíkem? Nejjednodušší rada zní navýšit rozpočet Thora 2, který má určitě potenciál na to, být dosud největší marvelovkou. No, tohle možná taky přijde. Nejdřív ale Marvel dospěl k závěru, že by měl dát víc peněz na Iron Mana 3, do kterého jsou vkládány obrovské kvalitativní naděje.

Shane Black prý dostal požadavek, aby z filmu udělal dosud nejlepší marvelovku. A protože v tu chvíli nejspíš opáčil, že mu na to nestačí 140 milionů, obratem dostal dalších 60. Třetí Iron Manovo dobrodružství tak bude osobitý technothriller za (přepálených?) 200 mega, do něhož mimochodem naskočili dva noví herci. I když, jeden z nich zas tak nový není.

Marvel tají, jestli každý z nich náhodou nedostane 30 milionů. Na plátně ale každopádně uvidíme o záporáka víc, než jsme čekali. Nebojte se, má jít o hodně malou rybu (a těžko se ve scénáři objevila až nyní). Iron Man ale ve filmu potká trable jménem Firepower, což je další pán v armádním bojovém obleku, kterého si zahraje prakticky neznámý ex-hezounek Ashley Hamilton. Hm, snad se vážně nezdrží dlouho. A ten druhý přírůstek? Ačkoliv to chvíli vypadalo, že se Marvel rozkmotřil nejen s Terrencem Howardem, ale i s Jonem Favreauem, opak je pravdou. A Happy Hogan už vesele postává někde u cateringu, protože natáčení Iron Mana 3 začalo právě dnes.

To druhému Thorovi zbývá do produkce ještě pár měsíců. Okostýmovaní herci by se měli na place sejít až v létě, doteď ale filmu chyběl hlavní záporák. Že Loki protentokrát (maličko) ustoupí nějaké větší rybě, která bude dělat bordel napříč devíti říšemi, víme už dlouho. O koho ale půjde? To stále netušíme. Marvel do oné role nicméně láká Madse Mikkelsena (pan Cifra z Casina Royale), který by s vystřihnutím velkého galaktického zlouna neměl mít sebemenší potíže.

Návrat do Asgardu se tak i nadále profiluje jako hodně nadějná fantasy. A jestli jí režírující Alan Taylor dodá krapet dramatické tíže Hry o trůny, mohl by být Thorův nadcházející "souboj" s Iron Manem hodně vyvážený. A nejvíc z něj pochopitelně vytěžíme my!

---

Vytáhni v hospodě: Poslední drby hovoří o tom, že ve druhém Thorovi uvidíme také zákeřnou kouzelnici Enchantress. Tohle ale chceme potvrzené, nejlépe s fotkou supersexy bloncky, která si jí zahraje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace