Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Need for Speed se vrací do hry


ikona
st39.6
need for speed
Tak přece. Populární počítačová hra Need For Speed míří na stříbrná plátna 

Na populární herní sérii od EA games Need For Speed už stačily vyrůst dvě generace herních pařanů a ačkoliv to s ní jde spíš s kopce, její jméno má stále dostatečně silný zvuk na to, aby k případné filmové adaptaci natahalo ohromné množství diváků. Tedy alespoň na to bude vsázet DreamWorks, které doufá, že by mohlo být filmové Need for Speed adekvátní konkurencí megaúspěšné sérii Rychle a zběsile.

Právě úspěch Rychle a zběsile asi filmové studio definitivně přesvědčil o tom, že existuje dostatek lidí, kteří se zajímají o rychlá auta, tudíž se investice do vysokooktanové podívané vyplatí.

Dreamworks už si na tuhle práci najalo režiséra. Bude jím Scott Waugh, jehož debut Act of Valor sice nesklidil kdovíjaké ovace, ale nestál moc peněz a vydělal si na sebe - a pravděpodobně byl pro studio dostatečným důkazem režisérových schopností. Ten se navíc chystal k natočení závodního filmu High Speed, kde se měli sejít nejlepší policejní řidiči, aby zlikvidovali undergroundové závody. U Dreamworks si asi chystaný projekt oblíbili a řekli si, že by se vlastně Waugh mohl na zadaptování herní série náramně hodit.

Jestli je to pravda, asi nezjistíme dřív než za rok a půl. Každopádně obsazovat by se mohlo začít už brzy, protože je scénář dávno hotový (napsal ho George Gatins, jehož bratr, scenárista Real Steel bude film produkovat).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace