Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

G.I. Joe se opozdí. O rok!


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdwayne johnsong.i. joe
Vojáci z G.I. Joe hlásí roční zpoždění. Ale budou 3D! Máte radost, nebo byste Paramount nakopali do řiti?  

To jsou mi ale piškuntálie. Solidně vypadající akční jízda G.I. Joe: Odveta měla mít světovou premiéru na konci června a ta česká byla plánovaná na devátý srpen. Teď se ale někdo rozhodl, že si na hrdinné supervojáky, kteří po zradě musí bojovat proti falešnému prezidentovi a spoléhat se na pomoc Bruce Willise, chvilku počkáme. Respektive počkáme si skoro rok. G.I. Joe: Odveta se totiž v kinech objeví nakonec až dvacátého devátého března. Jestli vás zajímá proč, tak oficiálně jde o to, že Paramount hodlá film předělat do 3D.

Budiž, samotný třetí rozměr sice už není pro diváky zdaleka tak velkým lákadlem jako před lety a Souboj titánů dokázal 3Dčko přidat během několika týdnů a nepotřeboval na to deset měsíců, ale už se holt stalo. Studio možná doufá, že březnový termín jim pomůže vydělat nějaké to mega, protože koncem prvního čtvrtletí u pokladen slavili solidní úspěch jak již zmínění Titáni, tak třeba i Světová invaze. Každopádně miliony, respektive desítky milionů za kampaň, teď někdo doslova spláchnul do hajzlu a je hodně naivní myslet si, že fanoušci zůstanou natěšeni dalších deset měsíců. Paramount bude tedy muset za půl roku opět vyjet s trailery, rozhovory, novými fotkami a podobně. A bude je to stát hodně prachů. Tady si někdo sakra zahrává.

Vytáhni v hospodě: Kandidáty na roli Duka v prvním G.I. Joe byli i Sam Worthington nebo Mark Wahlberg.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace