Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie Chan se nevzdává


ikona
st39.6
jackie chan
Jackie Chan s kariérou akční hvězdy rozhodně nekončí 

Možná se k vám v posledních dnech donášely zprávy o tom, že Jackie Chan končí. Akční hvězda totiž v Cannes při představování svého čerstvého režijního počinu Chinese Zodiac, na kterém pracovala několik dlouhých let, zmínila, že už je na všechno to hopsání stará. V překladu to znamená: Jackieho Chana už v osmapadesáti letech přestalo bavit lámání kostí při kaskadérských kouscích. Kdo by to byl řekl, že?

Když tedy z jeho úst zaznělo, že už to všechno musí skončit a že se na velké akční scény, ve kterých nepřátele kope do hlavy, lítá několik metrů vysoko, padá na všechny končetiny včetně hlavy a vůbec dělá nesmysly, nad kterými žasnou i ti nejmladší a nejodvážnější kaskadéři, tak nějak necítí, fanoušci ho vzali vážně. Rychlostí světla rozšířenou zprávu o konci Jackieho akční kariéry však krátce na to dementoval článek v Entertainment Weekly, v němž Chan zauvažoval nad dalšími projekty. Mimo jiné zmínil, že by se rád za dalších pět - deset let ohřál na placu čtvrté Křižovatky smrti. Asi po vzoru Postradatelných - hezky v důchodu. V akci tedy bude pokračovat, jen ty nejnáročnější kousky tentokrát opravdu nechá na lidech, kteří je za normální herce dělají běžně: na kaskadérech.

Takže vlastně jedna dobrá zpráva, jedna špatná. Zatímco z toho, že se Chan akce jen tak nevzdá, bude pravděpodobně většina z nás nadšená, z představy pokračování Křižovatky smrti se nám ježí chlupy na prdelích. Chan celou "kauzu konec" uzavřel na Facebooku, kde upřesnil, jak svou zprávu o konci bolavé práce myslel. Dodal, že bude pokračovat na dojezdu své kariéry v mezinárodních akčních filmech a i nadále hodlá pracovat na zlepšení své angličtiny. Konec dobrý, všechno dobré.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace