Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovky na pochodu


ikona
KarelR
ant-manmarvelthorthor 2
Jak to vypadá s Ant-Manem? A o čem bude druhý Thor? 

Světu momentálně vládnou Avengers (už je viděl i prezident Obama!), Marvel ale překvapivě nikam nechvátá. Žádné rychlé oznamování nových filmů, žádné sbírání superhvězd, žádné slibování čehokoliv. Šéf studia Kevin Feige se nadále zdráhá upřesnit, co nás čeká po třetím Iron Manovi a dvojkách Thora a Kapa, takže musíme pro nové informace jinam.

Především k Edgaru Wrightovi, jehož dlouho chystaný Ant-Man má takhle blízko k premiéře v roce 2014 nebo 2015. Marvel má v každém z jmenovaných roků volný slot (předpokládáme-li, že se za tři roky vrátí Avengers). Jeden ze dvou chybějících zakladatelů superhrdinského týmu by to tak mohl do pokračování stihnout. Naznačují to nejen neustálá tvrzení, že má film velice blízko k realizaci. Nejnověji udělal fandům radost sám Wright, který postnul na Twitter tenhle obrázek a později prohlásil, že pokud film dostane zelenou, rád by začal natáčet už letos. Nádhera.

Ještě větší radost nám ale dělá Idris Elba, který potvrdil, že ve dvojce Thora uvidíme víc Heimdalla. Strážce Bifrostu by tak mohl opět vytasit svůj obří meč, a doprovodit titulního hrdinu, Sif a Tři válečníky na pouti po dosud nepředstavených vesmírných říších. Jak budou do jejich dobrodružství zapadat Jane Foster a Odin? To zatím netušíme. Thor 2 by ale klidně mohl být ještě větším filmem než Avengers, takže mu odpustíme i to, že se nejspíš obejde bez Kat Dennings (Darcy z jedničky).

Nějakou mezigalaktickou bitvou by Marvel určitě uspokojil (tou dobou zcela jistě  rostoucí) hlad po velkolepém comicsovém dění. Osobnější Iron Man 3 jej totiž určitě nenabídne a Kapova druhá mise by také neměla být zrovna mimozemská. To ale vůbec není nic trestuhodného. Rozmanitost marvelácké nabídky je naopak velmi příjemná, a jestli nakonec vyfasujeme i naznačovanou Hulkovu sólovku, nebo některý z chystaných originů (Black Panther, Dr. Strange, Guardians of the Galaxy...), nebude si vůbec na co stěžovat. Zasloužené comicsové kralování.

---

Vytáhni v hospodě: Robert Downey Jr. by měl na Avengers trhnout něco přes 50 milionů dolarů, daleko víc než jeho herečtí kolegové. Vydupat si po prvním Iron Manovi novou smlouvu vůbec nebyl špatný tah...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace