Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

ANO! Prometheus bude v eRku!


ikona
st39.6
prometheusridley scott
Prometheovi už nic nebrání v tom, aby se stal největším nářezem roku. 

Když divákům Ridley Scott v roce 1979 slíbil, že je ve vesmíru nikdo neuslyší křičet, asi málokdo čekal, že si v kině při Vetřelci alespoň jednou opravdu zařve. Vetřelec byl sakra děsivý a krom kulis, skvělé práce s vetřelčí loutkou a samozřejmě geniální režie Ridleyho Scotta v tom měl prsty rating. Vetřelec byl plnohodnotné eRko. Díky tomu mu prošel "porod" malého xenomorfa a několik brutálních scén, které se podepisovaly na děsivosti celého filmu. Když se tedy začaly objevovat informace o tom, že by měl být prequel PG-13, fanoušci se zděsili.

Trochu je pak uklidnily první ukázky, které slibují tak parádní sci-fi, že bychom byli producentům ochotni leccos odpustit. Scott pak sice v rozhovorech trval na tom, že kvalitu Promethea rating neovlivní, jenže na to už většina z nás neslyší, že?

Nakonec můžeme být v klidu. Scott totiž krátce poté, co se rozpovídal o podobnosti Promethea s 2001: Vesmírnou odyseou (Prometheus také řeší původ lidské rasy a to, že ve svém pokroku nebudeme mít prsty úplně sami) oficiálně dostal eRko. MPAA jím Promethea ocejchovala za "sci-fi násilí včetně několika intenzivních scén a trochy hrubého jazyka". Což je přesně to, co jsme potřebovali k naprosté spokojenosti. Jistě, dalo by se to obejít, ale proč dělat u jednoho z nejočekávanějších filmů (nejen) tohoto roku nějaké kompromisy, že?

---

Vytáhni v hospodě: Charlize Theron se pravidelně objevuje na prvních pozicích v žebříčcích krásy, většina z vás jí tedy bez debat "fandí". Určitě vám proto udělá radost, že jednou nafotila lechtivé snímky do Playboye, kde se objevila úplně nahá. Bylo to dávno před začátkem kariéry, takže je na nich skoro k nepoznání. Ale pěkné jsou ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace