Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Temné stíny


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Je libo vyhrát prvotřídní upírské dárky od Tima Burtona?  

Novinka Tima Burtona s názvem Temné stíny bude mít premiéru už ve čtvrtek 10. května. Ti šťastnější se sice mohou na film těšit už dnes ve 20:00, ovšem upírská MovieZone předpremiéra, kterou jsme zorganizovali spolu s distribuční společnosti Warner Bros., vzbudila mezi čtenáři takový zájem, že nemá cenu chodit dnes do kina Atlas naslepo a zkoušet se procpat. Nemáte šanci.

Každopádně ať už večer přijdete nebo ne, zastoutěžit si můžete. Stačí odpovědět na jednu jednoduchou otázku a doufat, že se na vás usměje štěstí. Otázka se týká jedné z hereček.  V Temných stínech tato herecká hvězda hraje postavu Elizabeth Collins Stoddard. Byla nominovaná třikrát na cenu Akademie Oscar za filmy Pole lásky, Báječní Bakerovi hoši a Nebezpečné známosti. Jak se tato herečka jmenuje?

 

Odpovědi, pokud možno správné, nám posílejte na mail cifka@moviezone.cz do neděle 13.5.2011 do 23:59. A co můžete vyhrát? Máme tu celkem zajímavé ceny. Jsou tu dvoje nálepky na mobil s motivy Temných stínů, dva stylové hrníčky a především dvě hodně vydařené flašky na krev. Ale můžete si do nich dát klidně i jinou tekutinu.

Takže přejeme hodně štěstí a vítězům dáme vědět, že se mají těšit na upírské dárky.

Výherci:
Jan Marcínek - flaška
David Kvanta - nálepky
Honza Černý - kelímky
Zdeňka Cagášková - nálepky
Kateřina Nová - kelímky
Martin Kellner - flaška 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace