Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Hulk ještě jednu šanci?


ikona
st39.6
hulkmark ruffalomarvel
Hulka si začínají lidé znovu oblibovat, že by ho po Avengers čekal ještě jeden samostatný film? 

Zelený nervák Hulk to ve svých filmových reiknarnacích neměl úplně jednoduché. Filmy o tom, jak se pod tlakem zloby snaží rozflákat všechno, co mu přijde do cesty, si na sebe sice vždycky vydělaly, reakce na ně ale byly pokaždé dost rozporuplné. Zdá se, že Marvelu to vyšlo až na třetí pokus.

V nových Avengers je totiž Hulk podle všeho takový borec, že jeho kladné přijetí diváky a fanoušky po celém světě zaskočilo i samotné vedení Marvelu. Z toho ještě nedávno znělo, že comicsový zlobr dostal dost šancí a ta v Avengers je poslední. Jenže chvilku na to musel Marvel začít přehodnocovat. V souvislosti s Avengers prý extrémně vzrostla prodejnost všeho, co má s Hulkem něco společného a jestli to tak bude i dál, mohlo by padnout rozhodnutí, že Hulk dostane kolem roku 2015 další šanci v samostatném filmu.

Hrál by ho pochopitelně Mark Ruffalo, který má s Marvelem smlouvu na šest filmů Než se ale Hulkova sólovka potvrdí, máme před sebou pouze čirou spekulaci. Takových se kolem premiér větších filmů ostatně objevují tuny, bylo by ale příjemné, kdyby se Hulk objevil ve svém samostatném filmu, ve kterém by byl konečně pojat nějak kloudně - pravděpodobně ve stylu Avengers, nemyslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace