Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Daredevilem?


ikona
Mr. Hlad
daredevil
Vrátí se comicsový slepec do kin? A kdo u toho bude?  

Daredevil patří k těm slabším comicsovým filmům, o tom se asi přít nebudeme. Benu Affleckovi role slepého právníka Matta Murdocka, který přes den hájí spravedlnost v soudní síni a v noci nahání padouchy v Hell`s Kitchen, zrovna moc nesedla. Režisér Mark Steven Johnson se taky projevil jako ne zrovna dobrá volba (ačkoliv jeho Ghost Rider byl ještě mnohem horší) a dalších dílů jsme se nedočkali. Od filmu ale uběhlo už devět let a to je dost času na to začít uvažovat o seriózním restartu. O ten se Foxové pokouší už od roku 2010, zatím se jim ale moc nedařilo.

Původně měl scénář psát David Scarpa, jenž má za sebou třeba Den, kdy se zastavila Země, a na režii se chystal David Slade. Ten však nedávno na svém Twitteru prohlásil, že s Daredevilem už nemá nic společného a v nejbližší době se hodlá věnovat seriálovému Hannibalovi, takže je tenhle hrdina pro studio dost možná mrtvý. Tak to ale není, protože Foxové přišli s tím, že novou verzi scénáře píše David James Kelly a měl by vycházet z comicsu Born Again od Franka Millera. Ano, toho Franka Millera, který je zodpovědný za Sin City nebo 300.

V tomhle příběhu se údajně Murdockovi stanou hodně ošklivé věci, protože kdosi začne jít po krku jeho rodině a přátelům a padouch Wilson Fisk zjistí Daredevilovu skutečnou identitu. To už se sice stalo ve filmu před devíti lety, ale jak to tak vypadá, Foxové na to kašlou. Na jména herců a režisérů si nejspíš ještě počkáme, trochu osobnější a vážnější přístup k látce by ale mohl filmovému Daredevilovi jedině prospět.

---

Vytáhni v hospodě: Roli Daredevila dostal Ben Affleck na doporučení Kevina Smithe. Dalšími kandidáty byli Matt Damon, Edward Norton nebo Guy Pearce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace