Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Avengers v IMAXU zadarmo!


ikona
Mr. Hlad
avengerssoutěž
Chcete vidět Iron Mana, Thora, Captaina Americku a celou tuhle comicsovou partu o den dřív, zadarmo a v IMAXU? Tak klikejte 

Největší Marvelovka bude mít u nás premiéru už příští čtvrtek a pokud jste četli naše první dojmy, víte, že je na co se těšit. Těch pár dní, co musíte čekat do premiéry, sice není moc, určitě se ale mezi čtenáři MovieZone najde dost lidí, kteří by Avengers rádi viděli o něco dřív. A pokud možno v původním znění a v kině IMAX. A tu možnost vám rádi poskytneme.

Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu štěstí. Soutěžíme o 4x2 lístky na předpremiéru, která se v IMAXu koná ve středu 2.5. od 18:30. Pokud byste si tedy rádi vyrazili do kina o den dřív a zadarmo, napište nám kdo si zahrál postavu Bruce Bannera ve filmu Neuvěřitelný Hulk z roku 2008. Správné odpovědi posílejte na mail redakce@moviezone.cz do pondělí 23:59. A pak už musíte jen doufat, že zrovna vy si budete moci užít Avengers v IMAXu v originále. 

Výherci: Lukáš Moravec, Jakub Bouška, Jindra Brejcha, Dominik Jindra

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace