Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar se chystá na mrtvoly!


ikona
Mr. Hlad
pixar
Po autech, příšerkách, hračkách a létajících důchodcích přicházejí nemrtví! 

Každý někdy šlápne vedle a i když Auta 2 nejspíš potěšila maximálně militantní hardcore fanouškovské jádro jedničky, společnost Pixar je pořád na trhu s animáky číslo jedna. Nejnovější trailer na Rebelku nás zase donutil těšit se do kina a nenávidět distributory za to, že na českých plakátech bude tahle pohádka díky názvu připomínat speciální vydání Cosmogirl. Každopádně u Pixarů se neflákají a ačkoliv kutí i sequely, novým projektům se nebrání. Příští rok by měla dorazit dvojka Příšerek s. r. o. s názvem Monster University, v níž se podíváme, jak se Mike a Sulley seznámili při studiích, a také uvidíme zatím nepojmenovaný animák o dinosaurech.

V roce 2014 na nás čeká další kousek, který zatím nemá jméno, ale víme, že se má odehrávat uvnitř lidské mysli a zjistíme, co všechno se v mozku děje, když se člověk rozmýšlí o důležitých věcech. Teď Pixar oznámil nenovější projekt. Ten sice zatím nemá název ani datum premiéry, ale vidět bychom ho mohli snad v roce 2015 nebo 2016. Děj se má odehrávat ve světě Dia de los Muertos, což je takový ten poloveselý a poloděsivý mexický svátek, během něhož lidé vzpomínají na své zesnulé blízké a všude jsou takoví ti děsiví kostlivci. A protože se film má odehrávat „ve světě“ a ne „ve svátek“, je dost možné, že nás čeká velká spousta sympatických nemrtváků. Režie se ujme Lee Unkrich, jenž velmi příjemně překvapil se třetím Toy Story.

---

Vytáhni v hospodě: Spin-off Aut s názvem Planes se nakonec objeví jen na DVD. Očekávat ho můžete na jaře příštího roku. A ačkoliv produkuje i John Lasseter, samotný Pixar s filmem nic společného mít nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace