Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak vycvičit draka v divadle? Překvapivě cool!


ikona
st39.6
Divadelní adaptace animáku Jak vycvičit draka vypadá překvapivě dobře 

Jedna věc je usmívat se nad krocením rozkošných animovaných draků v kině, něco jiného je ale sledovat takovou podívanou na prknech, která znamenají svět. Přesně taková myšlenka přinutila Dreamworks k tomu, aby se pustilo do prací na divadelním představení, inspirovaném v úspěšném animáku z roku 2010. A zatímco se to někomu zdálo jako naprosto absurdní myšlenka, v dílnách Dreamworks a Global Creatures vznikla jedna z nejepičtějších divadelních show: How to Train Your Dragon Arena Spectacular!

Představení si odbylo své turné v Austrálii a na Novém Zélandu a než se přestěhuje do Spojených států, máme možnost podívat se na několik záznamů, které většinu diváků utvrdí v jednom: Kvůli téhle show by letěli přes půl světa.

Jak vycvičit draka totiž vypadá na divadelních prknech opravdu parádně a hlavně: děsivé měřítko tu funguje obzvlášť, v čemž má prsty 80 členů obsazení a hlavně celých 24 animatronických loutek draků v životní velikosti! Takovou parádu nevidíte ani v tuzemském "skvělém" Dinoparku.

Slovy Horsta Fuchse: Zní to skvěle? Vypadá to skvěle! Na projektu se pracovalo několik let a zatímco toho takový trailer moc nenapoví, hned, jak sjedete přiložená videa, vám dojde, kam se utopilo těch dvacet milionů dolarů, na které projekt vyšel. Prostě nezapomenutelná bomba. Kdybyste se chtěli redakci odvděčit za všechnu tu dřinu, pár lupenů včetně letenek by nás pravděpodobně neurazilo.

---

Vytáhni v hospodě: Vedle divadelní adaptace Jak vycvičit draka se připravuje samozřejmě také sequel, málokdo ale ví o tom, že Dreamworks kuchtí také televizní seriál. Vypadá však dost mizerně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace