Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabiják Lobo má režiséra


ikona
st39.6
lobo
Comicsový zabiják se přece jen dočká vlastního filmu. Čerstvě našel režiséra a scenáristu (v jednom). 

Comicsový Lobo je tak trochu (hodně) magor, když se tedy před několika lety začalo mluvit o tom, že by jeho filmovou adaptaci mohl režírovat Guy Ritchie, docela to sedělo. Britský filmař za sebou tehdá neměl ještě ani jednoho Holmese (zato si vystřihl hned několik famózních gangsterek) a zdálo se, že bude jedním z mála režisérů, které Hollywood nezkrotí. Prostě ideální adept k natočení filmu, jehož hlavní hrdina je poslední svého druhu jen proto, že zbytek své rasy chladnokrevně vyvraždil. Během jediného dne.

Lobo je kapánek na hlavu a jelikož pracuje jako nájemný zabiják, což samo o sobě není profese snů, Hollywood se ho tak trochu bojí. Možná i proto z Ritchieho verze před třemi lety sešlo a projekt byl uložen k ledu. Tedy až doteď. Warneři totiž čerstvě najali režiséra a scenáristu v jednom, aby Loba přivedl na stříbrná plátna. A jestli se Ritchie zdál jako jasná volba, tohle jméno bude znít jako špatný vtip.

Loba by si totiž měl napsat a poté rovnou zrežírovat Brad Peyton. Jeho jméno vám nic neříká z jediného důvodu: Oba jeho filmy jste se pokoušeli při jejich spanilé jízdě multiplexy ignorovat - nebo snad máte na dvojky dětských Jako kočky a psi a Cesty na tajuplný ostrov dobré vzpomínky?

Ano, mezihvězdný vrahoun skončí v rukou člověka, jehož největší filmařský úspěch bylo posazení Michaela Cainea na obřího čmeláka. Warneři tím dávají docela jasný signál, že se z Loba pokusí udělat slušného hošíka, který bude comicsu věrný asi jako Kristýna Kočí Věcem veřejným. Je tedy vysoce pravděpodobné, že nás čeká další bezvarlatovitá adaptace.

---

Vytáhni v hospodě: V Ritchieho verzi si měl hlavní roli zahrát skvělý Jeffrey Dean Morgan (Comedian ve Watchmen), jehož obsazení by fanouškům dávalo alespoň drobnou naději. Morgan má ale nabušený kalendář (čtyři filmy v roce a půl), takže v hlavní roli skončí spíš někdo jako Zac Efron.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace