Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aronofsky a další George Washington


ikona
st39.6
darren aronofskynoah
Darren Aronofsky ještě ani nezačal točit Noa a už si našel další film. 

Darren Aronofsky momentálně shání herce do vedlejších rolí svého biblického příběhu o Noem, se kterým tak dlouho obcházel Hollywood, až dostal blockbusterový rozpočet a Russela Crowa do hlavní role. Jenže to nebyl ani zdaleka jeho poslední vysněný projekt a ačkoliv má momentálně spoustu práce s pre-produkcí postapokalyptického dramatu, motá se také kolem několika dalších snímků. Jedním z nich je The General.

Historický thriller z pera Adama Coopera a Billa Collage (Mistrovský plán) má vyprávět další příběh o Georgi Washingtonovi, jednat by se ale mělo spíš o drama ve stylu Nesmiřitelných, než o klasický historický film. To Aronofskymu sedí, The General je proto jedním z filmů, které si hlídá a snaží se nad ním držet ochrannou ruku. Teď to vypadá, že by ho mohl i natočit.

Paramount Pictures totiž vyjednává o koupi práv a pokud na ní dojde, Aronofsky by Generála přinejmenším produkoval. Je však vysoce pravděpodobné, že se také okamžitě po dokončení Noa vrhne do jeho režie. Darren má samozřejmě v hledáčku i další filmy a během příštích měsíců by se toho mohla spousta změnit, takže nic není jisté, zatím to ale vypadá, že má na příští dva roky plán jasný: Nejdříve Noe, pak generál George Washington. Kdo přijde po něm?

---

Vytáhni v hospodě: Podle posledních zpráv to vypadá, že by se mohl Aronofsky v rámci natáčení filmu o Noem opět sejít s Jennifer Connelly, s níž natáčel Requiem za sen. Hrála by ženu hlavního hrdiny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace