Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor podle Camerona


ikona
Mr. Hlad
terminator
Jak by měl vypadat návrat největšího kovového drsňáka podle jeho tvůrce?  

James Cameron se sice k terminátoří sérii už asi nikdy nevrátí, pořád je ale její tvůrce a krom toho i filmař, který dokáže vydělat víc peněz než jakýkoliv jiný režisér v Hollywoodu. Když se tedy dělí se světem o své názory, stojí za to ho poslouchat. Teď se vyjádřil k chystanému Terminátorovi 5. O tom se mluví už docela dlouho a režírovat ho měl Justin Lin, tvůrce třetího až pátého dílu série Rychle a zběsile. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem údajně už docela dlouho vymýšlí, jak film pojmout. A James Cameron teď v interview pro MTV prozradil, že bývalému guvernérovi tak trochu radí. 

Konkrétně mu řekl, že by měl na roli kývnout jen v případě, že celý pátý Terminátor bude především o něm a o jeho postavě. Žádné cameo jako ve čtyřce, prostě T-800 v plné polní a pokud se tak nestane, měl by Schwarzenegger roli odmítnout. Cameron věří, že existuje spousta příběhů, které se mohou motat okolo nejdrsnějšího cyborga všech dob a že stojí za to se jim na plátně věnovat. Upřímně – do Terminátora by nejspíš bez Arnolda nikdo nešel, čtyřka kasovně zrovna moc neuspěla a i když má tahle značka spoustu fandů, Schwarzenegger je nenahraditelný. Studio má tedy pravděpodobně dost podobnou představu jako Cameron. Uvidíme, co bude dál, každopádně Lin se teď naplno věnuje Rychle a zběsile 6, takže můžeme buď čekat, nebo vyhlížet náhradního režiséra. 

---

Vytáhni v hospodě: Ve čtvrtém Terminátorovi si měl zahrát i Terry Crews, ale jeho scéna byla nakonec vystřižena. Ve filmu ho tedy uvidíme jen jako mrtvolu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace