Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dáte si poker s Affleckem?


ikona
Mr. Hlad
ben affleckjustin timberlake
Ben Affleck a Timberlake vás oberou o všechno 

Ben Affleck to měl v Hollywoodu jednu dobu docela těžké, teď je ale totálně v pohodě. Zatímco po Daredevilovi, Pearl Harbor a idiotské komedii Láska s rizikem to vypadalo, že nesežene práci ani v komparsu v Ulici, po tom, co se přesunul za kameru, se všechno změnilo. Detektivní drama Gone, Baby, Gone překvapilo snad úplně každého a ukázalo, že Affleck toho Oscara za scénář Dobrého Willa Huntinga nemá pro nic za nic. Thriller Město jeho kvality jako režiséra potvrdil a letos na podzim od něj uvidíme novinku Argo, v níž se agenti CIA budou vydávat za filmaře, aby osvobodili rukojmí z amerického velvyslanectví v Teheránu.

Na herectví ale Affleck nekašle a teď dostal zajímavou nabídku. Spolu s Justinem Timberlakem by se měl objevit v thrilleru Runner, Runner, jenž se má odehrávat v prostředí nelegálního sázení a pokerových turnajů. O co konkrétně půjde, to zatím nechce nikdo prozradit, ale scénář napsali Brian Koppelman a David Levin, kteří jsou zodpovědní za zapadlé ale výtečné Hráče, takže by to mohlo být zajímavé. A hlavně – za kameru se usadí Brad Furman, jenž natočil vynikající krimi thriller Obhájce, jímž oživil kariéru Matthew McConaugheyho a potěšil všechny fandy poctivé napínavé podívané. Snad to podobně dopadne i teď.

---

Vytáhni v hospodě: Affleck tvrdí, že jeho hereckým hrdinou je Harrison Ford. Ten hrál postavu Jacka Ryana ve Vysoké hře patriotů a v Jasném nebezpečí. Affleck pak po něm roli přebral v Nejhorších obavách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace