Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sabrina chce restart ve stylu Spider-Mana


ikona
st39.6
sony
Ta mladá čarodějnice z televize chce do vlastního filmu! A bude čarovat jak o život! 

Za velkou louží na ní už dávno zapomněli, v tuzemských televizích se s ní ale opakovaně setkáváme už několik let a jak to tak vypadá, nic se na tom nezmění. Některé reprízy holt divákům Novy a Primy bohatě stačí a Sabrina - mladá čarodějnice je jedním z těch seriálů, který je neomrzel. Jenže zatímco v Česku smrdí nějakých patnáct let staré epizody (seriál běžel od roku 1996 do roku 2000, tři roky pak ještě pokračoval na jiné stanici), v Americe už se mladá čarodějnice, jejíž kořeny sahají do comicsových sešitů ze šedesátých let, chystá na restart.

A restart by to mohl být stylový. Zapomeňte na potrhlou blondýnku, jejíž největší problém je vycpaný mluvící kocour, dvě tety a to, jak si ráno vyčarovat pořádný make-up. Sony hodlá z mladé čarodějky udělat akční origin ve stylu Spider-Mana, v němž by nemělo být nouze o kopu digitálních efektů.

Je přitom jasné, že se bude studio snažit přinést něco ve stylu Hunger Games a Twilightu, o čemž ostatně vypovídá i čerstvě vznikající romantická linie - ten černý kocour totiž bude ve filmové verzi zakletý princ. Na tom je nejhorší, že si nedělám legraci. Kdo se objeví v hlavní roli tohoto na první pohled divně vypadajícího restartu, zatím nikdo netuší, kolem scénáře Andrewa Barrera a Gabriela Ferrariho už však začal oscilovat Mark Waters, režisér Protivných sprostých holek. Možná ho tedy čeká první větší film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace