Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men vs. Hunger Games. Kdy začne natáčení? A s kým?


ikona
Mr. Hlad
hunger gamesjennifer lawrencex-men
Jak to vypadá se sequely loňské pecky a letošního hitu?  

Comicsovka X-Men: První třída byl pravděpodobně nejlepší blockbuster loňského léta a potvrdila, že tihle mutanti patří mezi špičku nejen ve svém žánru. A že jim přesun do šedesátých let vůbec neublížil, spíš naopak. Výdělky sice nebyly nijak oslnivé, ale 353 milionů dolarů je pořád dost dobrý důvod k natáčení dvojky. U Hunger Games tenhle problém neřeší. O tom, že adaptace románového bestselleru je hit, dnes vědí i Eskymáci a o dvojce po superúsěšném prvním víkendu nikdo nepochyboval. Ačkoliv jde o celkem dost odlišné filmy, jednu věc mají společnou: Jennifer Lawrence.

Ta si v X-Menech zahrála Mystique a podle rozsahu její role to vypadalo, že s touhle postavou mají tvůrci dost plánů i pro sequel. Lawrence je však i hlavní hvězdou Hunger Games a na obě série podepsala opci, takže pokud ji někdo bude chtít do dvojky, prakticky se z toho nemůže vykecat. Problém je však v tom, že sequel Hunger Games s názvem Catching Fire (k němuž se aktuálně hledá režisér, protože Gary Ross dvojku dělat nebude) se má natáčet už letos na přelomu srpna a září a tvůrci chtěli původně herce zaměstnat na sedm měsíců, což je překvapivě hodně dlouhá doba na natáčení. Foxové a Matthew Vaughn navíc plánovali na podzim spustit kamery i u sequelu X-Menů a díky tomu, že s Jennifer Lawrence podepsali smlouvu dřív než konkurenční Lionsgate, by na ni „měli právo". Naštěstí se obě strany rychle dohodly na kompromisu. Catching Fire se začne točit pode plánu a další X-Meni přijdou na řadu hned v lednu příštího roku, mladá hvězda tak stihne obojí, fanoušci Hunger Games nedostanou infarkt a X-Meni budou moci lákat na čerstvou superstar.

---

Vytáhni v hospodě: Roli Mystique si původně měla v X-Menech údajně zahrát Amber Heard. Kdyby na to kývla, nejspíš by se dnes nikdo o Jennifer Lawrence nemusel prát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace