Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Počátek po nerdovsku


ikona
KarelR
inceptionsnlthe lonely island
Mysl vám nemusí vykrádat jen Leonardo DiCaprio. 

Člověk by po Nolanově Počátku čekal větší boom "myšlenkových" a snových filmů. Možná ještě přijdou (ani ne dva roky stačí ke vzniku málokterému projektu), zatím si ale budeme muset vystačit s comicsovou adaptací The Great Unknown.

Ta bude vyprávět o náctiletém flákači Zachovi, který si o sobě myslí, že je tak trochu génius. Konstantně má totiž dojem, že mu někdo krade jeho úžasné nápady. Věci z jeho hlavy se údajně objevují všude kolem, jeho rodina ani kamarádi ale nejsou tak naivní, aby mu něco podobného uvěřili. Zach se proto rozhodne vzít situaci do vlastních rukou a zjistit, jestli mu někdo náhodou nevykrádá myšlenky.

The Great Unknown by měla být akční komedie. Těžko ale říct, co to při takovéhle zápletce znamená. Každopádně před sebou máme ne zrovna tradiční projekt, kterému na neobyčejnosti přidává i zvolený režisér. Film totiž přivede k životu Jorma Taccone, jenž je členem skupiny The Lonely Island a podílel se na produkci většiny jejích videí. Jeho režijní debut MacGruber se sice příliš nepovedl. Na "Velkém neznámu" by se ale mohl vyblbnout výrazně víc, a pokud si sežene správného představitele hlavní role, třeba mu to napodruhé klapne. Určitě nejsme jediní, kdo by si to přál.

---

Vytáhni v hospodě: Jeden z prvních singlů The Lonely Island, Dick in a Box s Justinem Timberlakem, vyhrál v roce 2007 Kreativní cenu Emmy pro vynikající originální hudbu a text. Tak tudy vede cesta k úspěchu...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace