Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liam Neeson opět nakopává zadky


ikona
st39.6
liam neeson
Liam Neeson se na stará kolena rozhodl stát akční hvězdou 

Od chvíle, kdy americké úřady zavedly funkci air marshalů, tedy tajných agentů, kteří létají tam a zpátky převlečení za obyčejné cestující a jsou připraveni čelit teroristické hrozbě přímo uvnitř letadla, přímo se nabízelo, aby se jejich práci podíval na zoubek také nějaký hollywoodský thriller. Jenže nic takového nepřišlo a když už, s air marshaly jsme se potkávali spíš v komediích (namátkou mě napadají Ženy sobě nebo druhý Harold a Kumar). To se brzy změní.

Joel Silver (ano, ten, který stojí za Matrixem) totiž zanedlouho rozjede produkci filmu Non-Stop -  akčního thrilleru, jenž by měl vyprávět právě o air marshalovi, který čelí hrozbě uvnitř leticího letadla. Pravděpodobně to bude hrozba teroristická. O moc víc se o scénáři zatím neví, stejně tak netušíme, kdo se posadí na místo režiséra. I tak je ale Non-Stop zajímavé už teď.

Hlavní roli vysloužilého agenta na konci kariéry, který se v posledních letech ve své práci asi dvakrát nebaví (ono to sezení na zadku a létání tam a zpátky hodně rychle omrzí) totiž ztvární Liam Neeson. Kdo by to byl řekl, že se ze Schindlera a ex-Jedie stane na stará kolena akční hvězda, že? Po 96 hodinách Neeson o akční role nemá nouze a nejlepší na tom je, že je v nich většinou výborný - viz jeho poslední film Mezi vlky. Není pochyb, že si i tady ukradne plátno jen pro sebe. Otázkou tak spíš je, kdo se filmu chopí a jak se vypořádá s dějem na tak omezeném prostoru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace