Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zlaté Maliny: Jeden Sandler jim všem káže


ikona
st39.6
adam sandlerzlaté maliny
Druhý Sandler je do temnoty sváže. Zlaté maliny vyhlásily vítěze. Jednoho. 

Trefně na apríla byly rozdány již dvaatřicáté Zlaté maliny, tedy filmová ocenění, která upozorňují veřejnost na ten největší odpad, jenž v továrně na sny během minulého roku vzniknul. Většinou se bohužel jedná o ceny značně neférové - porota sice občas ocení vyloženou sračku, sem tam jí ale za oběť padnou i filmy, které mají k nízkému hodnocení sakra daleko.

Letos, zdá se, někdo udeřil hřebíček přímo na hlavičku. Desetkrát. Komedie Jack a Jill, nad jejímž námětem nám naskakovaly pupínky a u jejíhož traileru nás museli odvézt na pivní pohotovost, totiž absolutně opanovala celý ceremoniál a jako vůbec první v historii si odvezla "ocenění" ze všech deseti kategorií. A to je co říct!

Spanilá jízda Jacka a Jill, v níž poslední dobou stále méně populární Adam Sandler ztvárnil hlavní mužskou i ženskou roli, tak smetla filmy jako nový Twilight, Cageovo Drive Angry, Abduction s Lautnerem nebo dalšího Agenta v sukni. Jejich skalpy ukořistila v kategoriích Nejhorší film, Nejhorší herec (Sandler), Nejhorší herečka (Sandler), Nejhorší mužská vedlejší role (Al Pacino), Nejhorší ženská vedlejší role (Katie Holmes), Nejhorší obsazení, Nejhorší režisér, Nejhorší prequel / remake / rip-off / sequel, Nejhorší filmový pár a Nejhorší scénář. Solidní sbírka. Skočili jste si na Jacka a Jill i u nás? A viděli jste minulý rok něco horšího?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace