Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od tuningu k samurajům


ikona
Mr. Hlad
justin lin
Režisér posledních dílů Rychle a zběsile vás nakrájí na sushi. 

Režisér Justin Lin je teď v Hollywoodu hodně žádané zboží. Třetí Rychle a zběsila byla sice srágora, ale vydělala, ovšem čtyřka a pětka byly nejen komerčně úspěšné filmy, ale ve svém žánru i hodně povedené. Lin zkrátka akci umí, má nápady a nebojí se postavit proti sobě Vina Diesela a Dwayna Johnsona, za což mu fandové akčních filmů budou do smrti vděční. Justin Lin momentálně chystá další Rychle a zběsile, ale motá se i okolo dalších projektů, z nichž se nejhlasitěji mluví o pátém Terminátorovi. Teď to ale vypadá, že na vraždící roboty si budeme muset ještě chvilku počkat.

Justin Lin by totiž měl natočit adaptaci legendární mangy Vlk samotář a mládě. Děj se odehrává ve feudálním Japonsku a hlavním hrdinou je mistr popravčí Ogami Itto, jenž je klanem Yagyu falešně obviněn z vraždy vlastní manželky, a rozhodne se pomstít. Spolu s kočárkem, kde se veze jeho tříletý syn Daigoro, bloudí po kraji, živí se jako nájemný vrah a čeká na svou příležitost. Kultovní sérii filmů ze sedmdesátých let můžete s trochou štěstí najít v Levných knihách a i dnes jde o hodně zajímavou podívanou plnou nejen krve a násilí, ale i tiché a meditativní atmosféry. Je to zkrátka hodně fajn. Uvidíme, co s tím udělá Justin Lin, každopádně americká verze by špatná být nemusela, protože scénář píše David Peoples, jenž má na svém kontě pecky jako Nesmiřitelní, Blade Runner nebo Dvanáct opic.

---

Vytáhni v hospodě: Když se v posledním Rychle a zběsile natáčela scéna, v níž do vlaku bourá náklaďák, museli se tvůrci obejít téměř bez použití miniatur a triků. Jednoduše to do vlaku regulérně napálili. A málem ho vykolejili.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace