Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Branagh a Jack Ryan?


ikona
st39.6
chris pinekenneth branagh
Dostane se režisér Thora k akčnímu thrilleru s Jackem Ryanem? 

Je to jen pár dní, co jsme psali o tom, že dlouho chystaného Jacka Ryana opustil televizní režisér Jack Bender. Ten prý nebyl spokojený s tím, že měl o filmu každý, kdo do něj mohl mluvit, jiné představy - zatímco Chris Pine chtěl děj založený hlavně na charakteru, producent Lorenzo di Bonaventura vyžadoval akční výplach a studio zase thriller. Nad původním scénářem, který by se na rozdíl od předchozích filmů neinspiroval knižní předlohou a vyprávěl by o agentových začátcích, se prostřídalo několik jmen, ve výsledku ale nebylo možné uspokojit všechny představy.

Bender tedy raději odešel a studio začalo hledat někoho, kdo by skloubení všech představ mohl být schopný. Navzdory původním předpokladům, že sáhne po dalším no-name tvůrci z televize, se otočilo na režiséra, jenž by s Jackem Ryanem mohl dělat velké věci: na Kennetha Branagha.

Branagh za sebou má první velký hollywoodský film, Thor se pod jeho režijním dohledem opravdu podařil a dokázal, že má režisér jak ohromný cit pro postavy, tak pro timing a překvapivě také pro solidní akci. To jsou věci, které budou v novém Jacku Ryanovi, o jehož podtitulu se stále jen spekuluje (naposledy padlo "Moscow"), bez debat potřeba. Teď už tedy jen zbývá, aby Branagh na nabídku kývnul a v září může odstartovat pre-produkce.

---

Vytáhni v hospodě: Branagh byl původní volbou pro hlavní roli ve Formanově Amadeovi, nakonec ale producenti zvolili amerického herce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace