Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wachowští chystají a obsazují další sci-fi


ikona
st39.6
channing tatumjupiter ascendingwachowski bros.
Autoři Matrixu a další originální sci-fi? Sem s tím! 

Sourozenci Wachowští možná se Speed Racerem dostali velkou ránu do slabin, protože se z filmu stal propadák, my na něj ale stejně budeme vzpomínat jako na jednu z největších filmových událostí po Matrixu (sakra, jakou já teď dostal chuť si ho pustit!). Každý další film Andyho a Lany je proto netrpělivě očekávanou událostí, tuplem když na tom posledním spolupracují s německým vizuálním mágem Tomem Tykwerem - Cloud Atlas už je ale hotový, a tak nastal čas na hledání dalšího projektu.

Tím bude sci-fi Jupiter Ascending, tedy příběh, který si Wachowští napsali sami a není žádnou adaptací, prequelem, sequelem, ničím podobným. Všichni dobře víme, že originálních námětů je v Hollywoodu posledních několik let jak šafránu a většinou jsou úspěšné (zdravíme Nolana a jeho Počátek), filmařům jako jsou Wachowští navíc snad nikdy nebude dělat problém splašit solidní rozpočet (i když za sebou mají producentské kiksy jako Ninja Assassin). Z Jupiter Ascending, o kterém už se mimochodem mluví pěkně dlouho, by tedy mohla být další peckoidní sci-fi podívaná.

Každopádně první, co Wachowští musejí udělat, je sehnat si nějaké solidní obsazení a podle prvních zpráv to vypadá, že už mají v případě hlavních rolí jasno. Nabídli je totiž Channingu Tatumovi a Mile Kunis, tedy dvěma mladým tvářím, na které je v posledních několika měsících radost pohledět (Tatum konečně přestává být otravné mladé ucho, Mila je tak neskutečně sexy, že z ní mají erekci i slepci). Samozřejmě se může jednat o první oťukávačku a role nakonec přistanou na stole někomu úplně jinému, každopádně Wachowským se asi moc často nestává, aby někdo role v jejich filmech odmítal. Je tedy klidně možné, že se s Milou a Channingem v originální sci-fi, jež má podle zákulisních drbů solidní marketingový a frančízový potenciál, někdy příští nebo přespříští rok setkáme. Natáčet by se mohlo začít už v létě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace