Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaro ve znamení hitů


ikona
Mr. Hlad
american piewrath of the titans
Již brzy do kin dorazí Hněv titánů, Bitevní loď a čtvrté Prcičky. Co od nich můžeme čekat?  

Sci-fi Hunger Games nám odstartovalo jarní sezónu. Oscarové filmy už pomalu vyklízí kina a je čas začít se připravovat na léto a pomalu najíždět na blockbusterový režim. Právě u Hunger Games se však ukázalo, že velké peníze se dají vydělat nejen o prázdninách a megahity mohou přijít v podstatě kdykoliv. A na jaře tu máme minimálně tři filmy, jejichž tvůrci by rádi vyrabovali vaše peněženky.

Hněv Titánů už jsme viděli, bohužel zatím máme přísný zákaz o jeho kvalitách či nekvalitách mluvit, ovšem co se upoutávek a trailerů týče, tak ty nalákat dokázaly. Pokud vám akce v nich nestačila a potřebujete se ujistit o tom, že i tentokrát půjde především o to, jak Sam Worthington krájí potvory z řecké mytologie, máme tu dvě videa, jež vás snad přesvědčí. V tom prvním se můžete seznámit s Chimérou, která je složena z několika zvířat, plive oheň a vůbec je pěkně hnusná, případně s obrem jménem Makhai, jenž dokáže díky svým dvěma tělům a osmi rukám celkem obstojně pročistit řady nepřátel.

Dalším potenciálním hitem je Bitevní loď, ve které si to elita amerického námořnictva rozdá s mimozemšťany, kteří přiletěli na Zemi dělat neplechu. V prvním videu vám režisér Peter Berg vysvětlí, co že to vlastně c těl točit a co od jeho filmu můžeme čekat. Je celkem sympatické, že se ani trochu nesnaží zakrývat, že Bitevní loď jsou vlastně Transformeři na vodě. Video číslo dvě zase naznačí, co jsou zač návštěvníci z vesmíru a jak nás našli. Navíc je tu celkem dost nových záběrů.

Klikejte na obrázek

No a pokud na akci nemáte chuť a radši strávíte v kině čas s partou prvotřídních hovad, tak se můžete těšit Prci, prci, prcičky: Školní sraz, ve kterém se vrátí úplně všichni z prvních dílů a budou se srovnávat s tím, že ve třiceti už život není zdaleka taková sranda jako na střední. Video z natáčení naznačí, že tentokrát se kalby zúčastní i Jimův táta a že minulost člověka může člověka nehezky dohnat i po letech.

Na co se těšíte nejvíc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace