Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #133 o Arnoldovi a zpěvu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Chcete si zahrát Hunger Games? Umí Arnold zpívat? A na co si musíte dávat pozor při zvracení?  

Výplach bez úvodní hlášky 

Hra týdne
Film Hunger Games rozdělil redakci i čtenáře na dva nesmiřitelné tábory. Jedni (ti, co mají pravdu) jsou přesvědčeni o tom, že jde o průměrnou a nepříliš zábavnou podívanou, která moc nedává smysl. Ti druzí jsou zase nadšeni možná i víc, než je zdrávo a zdá se, že redakční i čtenářské rozepře se budou muset řešit někde v Krkonoších, kde se všichni v lese navzájem pobijeme a kdo vyhraje, ten rozhodne, jestli je film srágora nebo mnohavrstevné dílo s filozofickým a sociálním přesahem. A nebo se na to všechno můžeme vykašlat a zahrát si veselou deskovou hru.

Plakát týdne
Co dělá z Bondovek Bondovky? Vynálezy, šílení záporáci, přepálené akční scény, kultovní hlášky, elegance hlavního hrdiny a Bond girls. Agent 007 dokázal vždycky zaujmout ten typ žen, které obyčejně při nákupu v Albert nepotkáte. Někdy to byly klasické modelky, jindy čínské agentky, psychopatické vražedkyně, geniální vědkyně nebo prostě jen dobře stavěné dámy, co šly zrovna náhodou okolo a bylo potřeba je zachránit. Michael Gillette se teď rozhodl těm nejzajímavějším věnovat jeden celkem zajímavý plakát.

Ochranka týdne
Máloco dokáže člověka v kině naštvat tak jako kretén, který se rozhodne uprostřed scény, v níž Sly a jeho parťáci likvidují haciendu středoamerického diktátora, vyřídit urgentní telefonický hovor se svým kámošem a jednou provždy vyřešit, kdo z nich byl včera víc ožralý. Tihle lidé by měli být pro výstrahu minimálně kastrováni rezavými kleštěmi. Každopádně společnost Orange se rozhodla vyjít milovníkům kvalitních filmových zážitků vstříc, a tak v kinech můžete očekávat profesionálně vyškolenou ochranku, která zajistí, že vás při filmu nikdo nebude rušit telefonováním. I když je to možná trochu extrémní.

Trailer týdne
Upoutávka na Avengers je rozhodně jedním z nejlepších trailerů letošního roku. A comicsoví hrdinové mají na světě spoustu fandů, takže je logické, že i oni by se k chystanému blockbusteru rádi vyjádřili. Pochopitelně nemají desítky milionů jako Joss Wheddon, herce typu Samuel L. Jackson nebo Robert Downey Jr. a vlastně ani moc filmařské schopnosti, ale fanouškovské nadšení občas dokáže divy. A když dokázali Jack Black s Michelem Gondry předělat King Konga nebo Krotitele duchů, tak by jedna comicsovka neměla být problém, ne?

Souboj týdne
Finálový souboj ze Skryté hrozby, v němž si to rozdají Obi-Wan Kenobi a Qui-Gon Jinn s Darth Maulem, je rozhodně nejzajímavější scéna z celého filmu a patří k nejlepším a nejslavnějším soubojům vůbec. Ale slavné a populární věci si často říkají o to, aby jim někdo, kdo má moc volného času, věnoval nějaké to odpoledne, pořádně je rozebral a ukázal světu všechny chyby, které ještě před týdnem prakticky nikoho nezajímaly. Jestli je analýza bitky zábavná a vtipná nebo jen ubohá, necháme na vás. Každopádně je fakt, že když chce někdo někoho zasáhnout mečem, chtělo by to neohánět se jím metr od protivníka.

Muzikál týdne
Zpívajícího Arnolda Schwarzeneggera jsme tu měli už několikrát a samo o sobě to bylo dost bizarní. Když si však představíte tuhle akční hvězdu v muzikálu Batman & Robin, je to jednoduše důkaz toho, že lidská kreativita nezná nemá hranice. Víc k tomu asi není potřeba psát. Snad jen že ten refrén je docela chytlavý.

Anime týdne
Seriálový Sherlock slaví obrovské úspěchy a to má za sebou v podstatě jen šest dílů. Brzy bychom se však měli dočkat amerického remaku s Johnny Lee Millerem a Lucy Liu a teď se o slovo přihlásili i fanoušci anime. Zatím jde ale jen o fanouškovský projekt, který ukazuje, jak by to celé mohlo vypadat, takže můžeme být klidní.

Varování týdne
Jonah Hill a Channing Tatum se teď sešli v remaku seriálu 21 Jump Street a údajně natočili sakra povedenou komedii, kterou chválí kritici a diváci se nebojí za ni zaplatit. Jsou to tedy oficiálně hvězdy a povinností hvězd je adoptovat děti z rozvojových zemí, vyjadřovat se k politice a svou přítomností a samotnou existencí bojovat proti chudobě, nemocem, porušování lidských práv nebo hudbě Petra Koláře. Tatum a Hill se rozhodli pro osvětu ve zdravotnictví. Dejte si tedy sakra bacha na to, kam strkáte svoje prsty.

Prášky týdne
Jsou jisté hranice, které by se neměly nikdy překročit. Michael Bay teď hnul žlučí docela velkému množství fanoušků Želv ninja, když řekl, že v připravovaném filmu nepůjde o mutanty, ale o vetřelce, což spousta lidí nevzala zrovna sportovně. Pokud i vy toužíte po hlavě režiséra, nenávidíte J.J. Abramse za to, co udělal s novým Star Trekem nebo byste rádi prodiskutovali s Georgem Lucasem, jak to vlastně bylo s Hanem Solem a s tím, jestli střílel nebo nestřílel první, možná, že by to chtělo nějaké léky. Víme jaké.

Duel týdne
V minulém duelu jste měli vybrat nejlepší díl vetřelčí ságy a nejvíc se vám líbí Cameronovi Vetřelci. Dnes se přesuneme k trošku tupějším hrdinům a v aktuálním duelu se proti sobě postaví Homer Simpson a Peter Griffin. Nechceme vědět, který z nich je pro vás zábavnější nebo vtipnější. Zajímá nás, kdo z nich je větší blb. Odpovědi klasicky pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace