Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Febiofest 2012: 182 filmů čeká jen na vás


ikona
Mr. Hlad
febio fest
Matt Damon, Glenn Close, Louskáček, téměř oscarové hity i zajímavé experimenty. Na co půjdete vy?  

Filmová přehlídka Febiofest nabízí každý rok várku filmů, které to obvykle do našich kin z toho či onoho důvodu obvykle nedotáhnou. Někdy je to kvůli tématům, někdy kvůli faktu, že pochází ze zemí, jejichž kultura a filmový průmysl v Čechách v podstatě nikoho nezajímá a někdy proto, že jde o díla, která ocení jen a pouze fajnšmekři. V bohatém programu si však většinou může vybrat pár zajímavých kousků i klasický popkornožrout. Letošní FebioFest začal 22. března a bude trvat do 30. 3. To se týká Prahy, potom se přehlídka přesune do Liberce, Hradce Králové, Pardubic, Českých Budějovic, Brna a Ostravy.

Letos si můžete vybrat z více než sto osmdesáti filmů a za pozornost určitě stojí na Oscara nominované drama Býčí šíje, jejíž hrdina se musí vyrovnávat s opravdu hodně bolestivou minulostí, dále je zde taktéž téměř oscarová věc s Glenn Close a Miou Wasikowskou Albert Nobbs nebo thriller oceněný na festivalu v Sundance Martha Marcy May Marlene. A jestliže se bojíte na umělecky hodnotnější filmy, je tu třeba i novinka Camerona Crowa s Mattem Damonem a Scarlett Johansson Koupili jsme zoo. A pro milovníky bizarní podívané i 3D Louskáček. Nejjednodušší ale bude, když se v programu pohrabete sami.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace