Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leonidas chrání prezidenta


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Gerard Butler hodlá nakopat řitě teroristům, kteří si troufli na Bílý dům 

Gerard Butler je drsňák, ovšem je to i docela dobrý herec, takže nemusí - na rozdíl třeba od takového Jasona Stathama - hrát výhradně v akčních filmech a docela často zkouší i jiné žánry. My bychom ho tedy raději viděli v takových, v nichž kope lidi do hlavy nebo střílí padouchy brokovnicí. Ale jednoduše se musíme naučit žít s tím, že se letos objeví v romantické komedii Playing the Feeld, kde ho budou balit mimo jiné Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman nebo Jessica Biel, a krom toho si zahraje i v surfařském dramatu Of Men and Mavericks. Na akci by ale přeci jen mělo dojít.

Vypadá to totiž, že se Butler upsal projektu Olympus has Fallen. Zahrát by si tu měl bývalého agenta tajné služby, jenž se musí vypravit do Bílého domu, nakopat řitě teroristům, kteří se tu zabydleli, zachránit prezidenta a postřílet hodně zloduchů. Jméno režiséra zatím neznáme, ale za scénář jsou zodpovědní debutanti Creighton Rothenberger a Katrin Benedikt a ti se ani nesnaží zakrývat fakt, že půjde o variaci na Smrtonosnou past. Můžeme si sice stěžovat na nedostatek originálních látek v Hollywoodu, ale upřímně – lepší další variace na Smrtonosnou past než dejme tomu na Spy Kids. A s Butlerem by to mohlo být hodně zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Gerard Butler nejspíš nemá moc rád vodu. Ve svém hereckém debutu Paní Brownová musel hned první den běžet nahý do ledového moře a byl podchlazený, při natáčení Of Men and Mavericks ho zase smetly vlny do moře, skoro se utopil a solidně pomlátil na kamenech pod vodou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace