Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Warriora se chystá na fantasy


ikona
Mr. Hlad
channing tatum
Režisér vynikajícího dramatu Warrior plánuje novou verzi slavného fantasy-pohádkového příběhu 

Loňská pecka Warrior se do našich kin nedostala, ale film si časem našel cestu k celkem velkému počtu fanoušků. V kinech však šlo o docela slušný propadák a bohužel stále platí, že Hollywood slyší hlavně na peníze, takže režisér téhle zápasnicko-rodinné pecky zatím nejspíš nemůže počítat s tím, že by na svůj další film dostal dvě stě milionů dolarů a pozval si na casting Toma Cruise s Johnny Deppem. I tak ale na sebe Gavin O'Connor upozornil dostatečně a pár zajímavých nabídek se mu na stole sešlo. Nakonec jeho volba padla na film s názvem Neverland.

Pokud se těšíte na další porci pořádné rubanice, budete zklamaní, protože Neverland má být v podstatě prequel k pohádkovým příběhům slavného Petera Pana, v němž zjistíme, co je vlastně tenhle hrdina zač a jak se z něj stal nesmrtelný kluk. Projekt, který se původně připravoval pod názvem Pan, produkuje Joe Roth, jenž je z odpovědný i za Burtonovu Alenku v říši divů, takže nejspíš můžeme očekávat něco podobného. Miliarda na tržbách je pro Rotha sakra silný argument. Každopádně s hlavní rolí v Neverland už teď může počítat Channing Tatum. Uvidíme, jestli ze sebe Gavin O'Connor vytáhne víc než v roce 2003 P.J. Hogan. Ten natočil poslední velkou adaptaci Petera Pana a celosvětové tržby byly jen něco málo přes sto dvacet milionů dolarů. A rozpočet byl rovná stovka, takže ho asi nikdo moc nepochválil.

Vytáhni v hospodě: Gavin O'Connor byl jedním z kandidátů na režii druhého Wolverina. Nakonec to nedopadlo, ale představa, že se postaví za kameru a do role padoucha ukecá Toma Hardyho, jenž pak bude s Hughem Jackmanem vytírat podlahu, je celkem lákavá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace