Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Asijští upíři dostanou po tlamě


ikona
Mr. Hlad
alexandre aja
Alexandre Aja se chystá udělat pořádek v Hong Kongu a podat si místní nemrtvé 

Alexandre Aja je šikovný režisér, což dokázal hned několikrát. Ovšem po tom, co prorazil se svým francouzským krvákem Noc s nabroušenou břitvou, začal v Hollywoodu točit jeden remake za druhým. Ať už šlo o novou verzi hororové klasiky Hory mají oči, předělávku asijské pecky Zrcadla nebo brutální legrácku Piraňa 3D. Všechno to byly minimálně fajn filmy, ovšem člověk začal mít trošku pocit, že tu plýtvá svým talentem a že by určitě zvládl i něco většího a klidně i výrazně akčnějšího. Teď to vypadá, že jsme se dočkali.

Aja má totiž režírovat adaptaci comicsu Undying Love, jejímž hrdinou je bývalý voják, který se zamiluje do upírky, ovšem aby ji osvobodil od prokletí a mohl s ní vychovat kupu dětí, musí nejdřív zabít toho, kdo ji stvořil. A velký upírský šéf bydlí v Hong Kongu a slouží mu celá armáda nemrtvých. Akční horor je přesně to, co bychom od tohohle režiséra chtěli vidět. Navíc po tom, co se Wesley Snipes přesunul z Hollywoodu do vězení, tu zatraceně chybí hrdina jako Blade a zrovna tady bychom mohli s trochou štěstí najít odpovídající náhradu. Série Underworld už navíc začíná malinko zasmrádat, tak snad Aja přinese do upířobijeckého žánru trošku nové krve.

---

Vytáhni v hospodě: Alexandre Aja se v Hollywoodu už prosadil, ale nezapomíná ani na své méně úspěšné kámoše a pomáhá jim produkovat menší hororové filmy. Má na svědomí solidní P2 a příští rok od něj uvidíme Maniaca, v němž bude Elijah Wood skalpovat ženy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace