Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy nás čekají sequely nedávných hitů?


ikona
Mr. Hlad
robocop
Jak to vypadá s pokračováním Kroniky, Projectu X a s novým RoboCopem?  

Když něco vydělá velké peníze, není důvod čekat se sequelem zbytečně dlouho. Chutě diváků se mění zatraceně rychle, takže se obvykle vyplatí předhodit jim nášup co možná nejdříve. Sice máme teprve půlku března, ale už teď se tři letošní hity přihlásily o pokračování.

Prvním bude sequel Cesty na tajuplný ostrov 2 (dost by mě zajímalo, s jakým názvem přijde domácí distributor tentokrát). Film stál osmdesát milionů dolarů a zatím jich utržil dohromady skoro tři sta. Třetí díl dobrodružné série by se v kinech měl objevit už za dva roky a vrátí se jak scénáristé, tak i režisér Brad Peyton. Účast‘Dwayna Johnsona a Joshe Hutchersona jistá ještě není, ale vyjednávání jsou v plném proudu.

O druhé díly si řekly i levné found footage hity. Zatímco comicsová Kronika fungovala jako supehrhrdinský origin a tvůrci si teď mohou dělat v podstatě cokoliv, co budou chtít, u sequelu dalšího Projectu X nás pravděpodobně čeká jen další obrovská párty. Ale proč ne. U Kroniky ale možná bude problém s režisérem, protože o Joshe Tranka je momentálně docela zájem a motá se okolo sólovky Spider-Manova protivníka Venoma. Každopádně scenárista Max Landis má už o práci postaráno.

A dopředu se konečně hýbe i RoboCop. Zatímco režiséra známe už docela dlouho, sehnat správného herce zabralo čas. Nakonec se nechal přesvědčit Joel Kinnaman a to nejspíš stačilo k tomu, aby si Sony zarezervovalo datum premiéry, která bude 9. srpna příštího roku. No a jestli vás mechanický strážce zákona nebere, tak si o týden dřív budete moci vyrazit na druhé Šmouly a pokud by vám filmová rodinná pohoda pořád nestačila, tak 20. prosince bude mít premiéru Zataženo, občas trakaře 2.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace