Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicolas Cage jako... Nicolas Cage?


ikona
KarelR
comicsjason stathamnicolas cagesuperman
Svět se možná opravdu blíží ke konci. 

To bylo tak. Nicolas Cage, asi nejoblíbenější podivín současnosti, kdysi vlastnil Action Comics č.1. První comics, v němž se objevil Superman, mu ale v roce 2000 kdosi ukradl. Vzácný sešit se pak našel o 11 let později v opuštěné šatní skříňce, a nálezce ho rychle prodal v aukci za rekordních 2.1 milionu dolarů. A Nicolas? Ten dodnes neviděl ani svého Supermana, ani peníze.

Smutný to příběh, ta veselá část už se ale blíží. Cage totiž možná přišel o superdrahý raritní sešítek. Jeho smutek se ale rozhodli uctít scenáristé Noci v Muzeu, kteří na základě téhle historky sepsali film. V tom chce Cageovi jeho Action Comics č.1 ukrást banda odvážných nerdů, převézt samotného Ghost Ridera ale není tak jednoduché. Leda by nerdy vedl... Jason Statham!

Zní to naprosto mimózně, existuje ale zhruba desetiprocentní šance, že takový film někdy uvidíme. V Lionsgate totiž v současnosti zvažují, jestli dají projektu zelenou. Roli Cage by si měl střihnout sám velmistr ve zrychlování na konci věty, bude to ale chtít hodně přemlouvání, jelikož o roli sama sebe zatím vůbec nemá zájem. Zástupci jasona Stathama potom tvrdí, že s filmem zatím též nemá nic společného, budeme tedy muset být trpěliví. Třeba finální díl Twilight ságy vydělá tolik peněz, že si v Lionsgate vypíšou veliké šeky a dají comicsový heist s ultimátním akčním obsazením dohromady!

---

Vytáhni v hospodě: Cageův šestiletý syn je pokřtěný jako Kal-El. Tenhle film prostě musí vzniknout!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace