Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pfister po Temném rytíři chystá debut


ikona
st39.6
batmanchristopher nolanthe dark knight rises
Dvorní kameraman Christophera Nolana po třetím Batmanovi natočí vlastní film 

Jestli něco dokáže filmovým fanouškům rozproudit krev v žilách, je to jakákoliv zpráva o novém projektu Christophera Nolana. Tu pro vás sice nemáme (a vůbec, kolem Temného rytíře je poslední dobou podezřelé ticho), novinka o Wallym Pfisterovi ale není o moc méně zajímavá. Dvorní kameraman Christophera Nolana, který s režisérem pracoval od Mementa na každém jeho filmu, se totiž rozhodl postoupit do další ligy a jakmile skončí práce na Temný rytíř povstal, pustí se do svého režijního debutu.

Ten by měl začít s pre-produkcí prakticky hned s tím, že se začne natáčet už na podzim. Jak se jmenuje? O čem bude? Na to je bohužel schopný odpovědět zatím jen málokdo, čerstvě zhotovený scénář totiž vyšel z pera nováčka a zatím nebyl pojmenován. Alcon Entertainment, které Pfisterův debut zaštítí, také nic neprozrazuje a omezuje se na pouhé "Jsme rádi, že se nám Wallyho podařilo po celé dekádě přemlouvání konečně dostat na režijní sesli".

Tahle slepota nás samozřejmě nutí hádat, vzhledem k tomu, jak si ale Wally Pfister sednul s Christopherem Nolanem, bychom se vůbec nedivili, kdyby se tento fenomenální kameraman rozhodl natočit něco ve stylu Mementa, tedy skromný thriller, který nás položí na lopatky především hutnou atmosférou a nějakým tím vychytralým scenáristickým zvratem. Wally Pfister samozřejmě měl od koho okoukávat, vždyť s Nolanem za posledních dvanáct let natočil Memento, Insomnii, dva (vlastně už tři) Batmany, Dokonalý trik a Počátek. Učil se od jednoho z nejlepších.

---

Vytáhni v hospodě: Wally Pfister se rozhodně nefláká, krom Nolanovek za posledních deset let stačil natočit ještě Moneyball, Tajemnou vraždu, dokument Marley, nebo třeba Loupež po italsku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace