Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock zmlátí Řeky i Brazilce


ikona
Mr. Hlad
the rock
Dwayne Johnson neřeší, odkud jste. Rozbije držku každému! 

Dwayne Johnson zvládá kombinovat akční filmy a rodinné komedie celkem s přehledem a ačkoliv je fajn v obou žánrech, přeci jenom ho máme radši, když se mračí a prohazuje padouchy oknem nebo po nich střílí z pušky, kterou by většina čtenářů MovieZone ani nedokázala uzvednout. A vypadá to, že právě podobných legrácek bychom si v budoucnu měli užít víc než doposud. Před pár dny se Johnson nechal ukecat a upsal se novému projektu Bretta Ratnera Hercules. Podle jména režiséra by člověk očekával spíš pohodovou rodinnou zábavu, ale opak je pravdou, protože tenhle Hercules bude vycházet z hodně drsného comicsu The Thracian Wars, takže bitky s obřími lvy a masožravými ptáky by mohly být zajímavé.

A aby toho nebylo málo a užili si i milovníci olova, můžeme se na Johnsona těšit i v akčním thrilleru Ciudad. Ten se má odehrávat v Brazílii a hlavním hrdinou bude žoldák, kterého si najme drogový magnát, jemuž kdosi unesl dceru. Opět půjde o adaptaci comicsové předlohy, ta se však na trh teprve chystá a jejími autory jsou bratři Joe a Anthony Russo. Ti se chopí i režie, což je možná trochu překvapivé, ale pár zajímavých věcí už za sebou mají. Komedie My dva a křen se sice jako příprava na akční nářez moc nepočítá, ale bráchové jsou zodpovědní za seriál Community, kde když dojde na akci, tak rozhodně stojí za to. Legendární první paintballovou epizodu sice nechali točit Justina Lina, ve druhé sérii však už akční inferno rozpoutal Joe Russo sám. A bylo to hodně fajn.

---

Vytáhni v hospodě: Za roli v Králi Škorpionovi dostal Johnson 5,5 milionu dolarů, což byla nejvyšší kdy vyplacená částka pro herce, jenž nikdy před tím neměl hlavní roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace