Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhrdinové budou pro srandu


ikona
Cival
comicsdavid zucker
 

Tři roky se čekalo na čtvrté Scary Movie a hned ho obkládají dva žánroví souputníci. Bitka s Date Movie se na MZ propírala nesčetněkrát se zřejmým vítězstvím Davida Zuckera. Mnozí z vás asi vzpomenou na pořekadlo o jednookém králi mezi slepými, čímž nám sednou na lep, protože na dnešní přístup k parodii nadáváme na každém druhém nároží. K0C0ur o tom chtěl v alkoholovém opojení dokonce napsat blog... to už musí být nějaký problém! :-) Nakonec napsal jen výstižný popisek k traileru Scary Movie 4 a zahájil tím komplikovanou diskuzi spojenou s rozřazováním na příznivce staré, pečlivě vypilované školy a fanoušky dnešní „vlny převleků“ s přímým tahem na bránici. Schválně se přidejte a vyberte si...

Pokud spadnete mezi ty rozmrzelé, bude pro vás rok 2006 představovat jedno z nejděsivějších životních údobí. Po očekávaných milionech pro obě odhalené srandičky nám totiž David Zucker donese pod stromeček komedii Superhero! Anglofonní čtenáři tuší, že se řeč po hororech a romantice stáčí k zářivému světu comicsu. Nejvýdělečnější žánr poslední doby si Zucker vezme do parády s dvorním scenáristou Craigem Mazinem (SM3 a SM4), tak aby se mohlo vyhovět smrtící distribuční taktice bratří Weinsteinů, kteří pro svoji hvězdu vybrali datum 8. prosinec 2006. Ultrarychlý pracovní rytmus Stevena Spielberga je v módě a Weinsteini jej hned rozvíjí na několika frontách, takže se vedle Tarantina, Rodrigueze a tvůrců Karcoolky musí bleskově ohánět i matador Zucker.

Ten přitom ještě nezačal natáčet, ba ani neohlásil jediné jméno z hereckého ansámblu. Ale svět už zažil větší rychlovky, takže netřeba o dodržení termínů pochybovat. Otázkou zůstává, jak se to na kvalitě podvratné pocty Batmanům, Spider-Manům, kresleným týmovkám a možná i Sin City nakonec projeví. Osobně bych si vsadil přinejmenším na katastrofální triky (vydávané za úmysl, kteroužto výmluvu můžeme u parodie akceptovat), protože Weinsteini jak známo neradi sahají hluboko do kapsy. A při takovém frmolu se se superhrdinskými výkony bude těžko někdo mazat.

P.S.: Návdavkem nová série plakátů k trojce X-menů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace